Novák Katalin-os pólót villantott Pankotai, de megint nem megy a magyar nyelv a balos tüntetőknek (FOTÓK)

2023. május 14. 17:26

Hiba csúszott a feliratba.

2023. május 14. 17:26
null

A státusztörvény ellen tiltakozó tanárok és diákok a köztársasági elnöki hivatal nyílt napját kihasználva akartak az épületen belül tiltakozni. Azonban a demonstrációjuk meglepő fordulatot vett. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, egyszercsak megjelent közöttük a köztársasági elnök, aki több diákkal és pedagógussal is szóba elegyedett.

Ezekről a pillanatokról több felvétel is készült, amelyek ellepték a közösségi médiát. Ezek egyikén jól látható, hogy a tüntetések egyik főszónoka, Pankotai Lili egy olyan fehér pólót visel több társával együtt, amelyen az olvasható, hogy 

„Lili! (...) A baloldal csak kihasznál!”

Azonban ha alaposan megnézzük a fotót, észrevehetünk Pankotai pólóján egy szarvashibát. Ugyanis az elvileg szóból kimaradt egy „l” betű.

Ez többek között feltűnt Deák Dánielnek, a XXI. Század Intézet vezető elemzőjének is, aki csak ennyit üzent ennek kapcsán a fiatal lánynak:

„Lili! A legnagyobb jóindulattal. A baloldal csak kihasznál! Nagy Blankához és sok más gyerekhez hasonlóan most éppen benned látnak politikai lehetőséget.

mert felnőtt korodban ezzel csak olyan kínos jelenetekre futja majd, mint Bangónénak, meg Kunhalminak…”

Deák Dániel vonatkozó bejegyzését alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

***

 

Összesen 301 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuper
2023. május 16. 08:44
ÓÓbán takaoggyá! Takaoggyá Óbán! Pézt a tanáoknak azonnyal! Azonna! Hó vagy Pinté Sani? HóÓ vagyó?
yes_we_can
2023. május 16. 00:49
Szar élete lehet,az arcára van irva....írva.
-Zsolt-
2023. május 15. 22:13
Ugyan már! Kimaradt egy l betű? A fideszben ettől még nyugodtan "álamfő" lehet! https://parameter.sk/rovat/kulfold/2011/03/19/schmitt-palnak-aki-alamfo-magas-magyar-helyesiras-mint-majomnak-zongora https://index.hu/belfold/2011/03/19/alamfoi_udvozletet_hagyott_schmitt_a_csardaban/ http://kep.cdn.indexvas.hu/1/0/200/2006/20061/2006194_fc7774c85f44ecb549d6c32e91db959c_o.jpg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lajoss
2023. május 15. 17:45
Danika,te foglalkozz inkább a gyönyörű szemöldököddel..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!