Magyar vadászgépek védik majd a horvát légteret

2023. május 19. 14:10

Szlovénia után Horvátország is magyar védelmet kap.

2023. május 19. 14:10
null

A horvát Jutarnji arról számolt be, hogy ideiglenesen Magyarország és Olaszország fogja védeni Horvátország légterét. A magyarok JAS 39 Gripen típusú vadászrepülőkkel védik majd Horvátország keleti és középső részének légterét. Magyarország már most is ellátja egyik szomszédjának, Szlovénia légterének a védelmét.

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. május 20. 08:14
Az összes szlávot mi védjük? Már megint?
Thorin
2023. május 19. 18:10
mégegy alkalom, hogy minden tovább nélkül, csak a határt rakjuk a helyére előtte. basszátok meg számalmas terület tolvajok, élvezni jó, védeni meg máshoz menekültök. l assan ideje volna, ha jelezné valaki, aki megvéde a területett, az bitokolja is.
pragmatika
2023. május 19. 17:49
Na, f.sza. Ezután még többet kell hallgatnom a gripeneket.
MZperX
2023. május 19. 16:51
Akár még büszkék is lehetnénk egy ilyen felkérésre, de imádkozzunk, hogy soha ne kerüljön sor bármilyen éles harci helyzetre. Az már más kérdés, hogy mit írt ki a debil étterem tulajdonos tavaly a bejáratban a magyarok ki NEM szolgálásáról... Kezeljük humorként, mert hát hülyék mindenütt vannak. Nálunk is van ellenzék...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!