Így tarolta le a pirosban várakozó autókat egy konténerszállító Vecsésnél (Videó)

2023. június 10. 21:27

A baleset az M4-es lehajtójánál történt.

2023. június 10. 21:27
null

A Budapesti Autósok nevű oldal osztotta meg az egyik olvasója által beküldött videót, amelyen az látható, ahogy egy konténerszállító teherautó nekimegy  a szalagkorlátnak, majd letarolja a szembesávban a piros lámpánál várakozó autókat.

A baleset az M4-es autópálya végénél, Vecsésnél történt. A felvételen látható egy platós kisteherautó, amelnyek kitört a hátulja, emögött az autó mögött érkezett a konténerszállító. Hogy mi okozta pontosan a balesetet, az a felvételből nem derül ki, de feltehetően a rossz időjárási körülmények megnehezítették az autó kormányzását, mert látszik, hogy az egész úton áll a víz. 

 

Nyitókép: Képernyőkép

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. június 11. 15:31
Ezért nem érdemes átrongyolni a sárgán.
Akitlosz
2023. június 11. 14:48
A primitív cikkcímadó ember már megint bevette a fogalmazásgátlót. Magyar nyelvi képességei rendkívül szerények.
ThuleanPerspective
2023. június 11. 09:57
Kibaszott kamionosok életveszély! Állandóan száguldoznak! Vonatkozhatna rájuk más sebességkorlát és kéne valaki aki be is tartatja!!!!
emesealma
2023. június 11. 07:31
Az is lehet, hogy rosszul lett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!