Gulyás Gergely: Kisebb hajó, nagyobb szerénység

2023. augusztus 21. 20:45

A jelenlegi helyzetben én mindenkitől sokkal nagyobb szerénységet várnék – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, amikor arról a hajóról kérdezték, amelyen Mészáros Lőrincet lefotózták.

2023. augusztus 21. 20:45
null

Gulyás Gergely rövid interjút adott az RTL Híradónak, amely arról kérdezte, mit gondol arról, hogy Mészáros Lőrincet lefotózták egy hajón tengeri nyaralása során. A Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta, hogy „a jelenlegi helyzetben mindenkitől sokkal nagyobb szerénységet várnék, és fontosnak tartom, hogy senki ne gondolja azt, hogy nem részese annak a nemzeti közösségnek, amely egyébként hihetetlen nehézségekkel szembesül”.

A céges döntéseket a cégek felügyelőbizottságának kell minősíteni és jogszerűséget is nekik kell biztosítani. Kisebb hajó, nagyobb szerénység”

– fogalmazott a tárcavezető. 

Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi

 

 

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kovács Ubul
2023. augusztus 22. 07:30
"Legyetek bátorak!" - Lölö
Tárkány Álmos
2023. augusztus 22. 07:13
Nem vagyok mazochista, ezért nem nézek NB1-et. A szomszédnál viszont mit látok? A faszinak a neve a mezszponzor a PAFC-nál? "Pénztáros és fia", vagy valami ilyesmi.
Tárkány Álmos
2023. augusztus 22. 06:57
Kisebb hajó, nagyobb szerénység... el is szégyelltem msgam... Rendben. Csak 40 méterest veszek!
files32
2023. augusztus 22. 06:39
Ott úszik a rendszerhasználati díjunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!