Kőszeg merte, tudta, tette

2023. augusztus 16. 11:12

Nagy köszönet.

2023. augusztus 16. 11:12
Szunyogh Szabolcs
Szunyogh Szabolcs
Facebook

„Barátaim! Láttam egy öregember a Partizánon, idézte a tv is. Ijedtében a saját szervezete is elhatározott tőle. Én azt mondom: köszönöm, Kőszeg Ferenc! Öregember? Igazi férfi, aki szembeszáll a bigottsággal. Egy bölcs értelmiségi, aki a valóságból indul ki, humanista módon.

Szégyen, hogy az ízlésterrornak ma mindenki megrettenve enged, holott Kőszeg csak annyit mondott, hogy édeseim, mégis mozog a föld. Aligha van nálam bárki, aki a pedofíliát erősebben elítélné. De a boszorkányüldözés sokkal veszélyesebb, és felhasználható bármilyen diktatúra megalapozásához, hisztériaként. Ne féljetek a saját értelmetekre támaszkodni, mondta minden idők legokosabb embere, Immanuel Kant. Kőszeg merte tudta, tette. Nagy köszönet.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőmentés


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. augusztus 28. 16:38
SZUNYOG ET unokait tanitsak a pedofilok!
kbs-real
2023. augusztus 17. 07:44
Tudnom kellene, ez ki?
Intruder
2023. augusztus 17. 06:06
Selejt pedofil gazember.
P.Béla
2023. augusztus 17. 03:03
Köszeg jó modorú, de valójában egy gerinctelen silány ember volt egész életében. A pedofília legaljasabb viszonyulás egy kialakulatlan személyiségű gyerekkel, fiatallal szemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!