Nem emelkednek tovább az üzemanyagárak

2023. augusztus 22. 08:20

Fellélegezhetnek a sofőrök.

2023. augusztus 22. 08:20
null

A héten szerdán nem változnak a hazai üzemanyagárak – írja a Holtankoljak. A szakportál információi szerint a nagykereskedelmi árak stagnálnak, ami pozitív fejleményként értékelhető azok után, hogy az elmúlt hetekben folyamatos áremelkedést tapasztalhattunk.

Azzal, hogy szerdán legalábbis változatlanok maradnak az árak, a sofőrök az alábbi árazással találkozhatnak a töltőállomásokon:

  • 95-ös benzin – 642 forint/liter,
  • gázolaj – 646 forint/liter.

Azonban a legtöbb kút heti kétszer változtat az árakon, szerda mellett péntekenként is. Az, hogy a hét utolsó munkanapján lesz-e változás, csak holnap derül ki.

Nyitókép: MTI, Koszticsák Szilárd

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 27. 12:44
"Nem emelkednek tovább az üzemanyagárak" Akkor erre vegyen mérget a cikkcímadó ember és végre megszabadulunk tőle! Amelyik országban olyan folyamatosan és szándékosan rontott pénz a hivatalos fizetőeszköz, mint Magyarországon a forint, kizárt, hogy ne emelkedjenek tovább az üzemanyagárak.
Pelso j.
2023. augusztus 22. 19:52
bodrigyuri: Az ilyesmi mellékes. A történetben a lényeg a MOL osztaléka.
bodrigyuri
2023. augusztus 22. 19:39
A ner geci. És a neren keresztül a gecizmus közvetítője a Mandiner. Ez lenne a nap jegiobb híre? Miközben tudható, hogy januárban jövedékiadó emelés lesz 425-ös eurón árazva.
Pelso j.
2023. augusztus 22. 17:03
Nem emelkednek tovább" -hoppá, sikersztori, hülyéknek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!