Szándékosan robbantotta fel a lakását egy dombóvári férfi – kis híján megismétlődött az esztergomi tragédia

2023. október 02. 16:27

A szomszédok csak a szerencsének köszönhetően nem sérültek meg.

2023. október 02. 16:27
null

A Blikk arról számolt be, hogy robbanás történt vasárnap délelőtt egy dombóvári társasházban. Úgy tudják, hogy egy frissen rendelt gázpalack robbant fel.

A lap arról számolt be, hogy egy férfi a robbanás következtében kirepült az ablakon. Túlélte, ám súlyos sérüléseket szenvedett. Az illetőt mentőhelikopter szállította kórházba Pécsre, jelenleg altatásban van.

Az ügyben a Magyar Nemzet megkereste a Tolna Vármegyei Főügyészséget. A lap azt a tájékoztatást kapta, hogy a Dombóvári Rendőrkapitányság szándékos közveszély okozása bűntett miatt rendelt el nyomozást. A Magyar Nemzet szerint

a férfi rendkívül rossz viszonyban volt a szomszédaival, vélhetően ezért döntött úgy, hogy felrobbantja a gázpalackot.

Az eddigi információk szerint csak a szerencsének köszönhető, hogy mások nem sérültek meg.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2023. október 03. 09:04
Hát igen ennek a rezsimnek a hozadéka hogy a reménytelen helyzetbe levő emberek eszt a borzalmas módszert használják.Sajnos csak egyre szaporodik ezen esetek száma tehát a civil tiltakozó terrorizmus abba a szakaszba ért ami nem sok jót igér az egyszerű polgároknak,viszont a rezsim vezetői egyre jobban rettegnek.
5m007h 0p3ra70r
2023. október 02. 23:05
1993.09.14-én Békásmegyeren a Jós utca 8. alatt lakó bomlott elméjű fiatalember Mádi Lajos 30Kg trotillal felrobbantotta a 9. emeleti panellakásukat. 7-en meghaltak - köztük egy tizenéves testvérpár - 10-en megsérültek. https://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9k%C3%A1smegyeri_robban%C3%A1s
need-info
2023. október 02. 18:27
Ragályos lett ez a robbantgatás...
ördöngös pepecselés
2023. október 02. 17:13
mint tudjuk egy bolond százat csinál
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!