Jónak lenni jó! – idén koraszülött gyermekek fejlesztésére gyűjtünk

2023. november 14. 16:32

Örömmel vállaltam a program fővédnöki felkérését.

2023. november 14. 16:32
null
Novák Katalin
Novák Katalin
Facebook

„A közmédia idén tizenkettedik alkalommal rendezi meg adománygyűjtő kampányát, amelyen a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika koraszülöttjeinek javára lehet adakozni.

Ma a szervezőkkel ellátogattam hozzájuk. Látva a koraszülött gyerekeket és az ott dolgozó orvosok, nővérek, ápolók áldozatos munkáját, biztos vagyok benne, hogy jó helyre kerülnek a Jónak lenni jó! felhívásra beérkező adományok.

Örömmel vállaltam a program a fővédnöki felkérését. A legkisebb segítség is számít, kérem, ha tehetik, hívják a 13600/04-es adományvonalat!”

Nyitókép: Novák Katalin Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. november 15. 12:42
A Magyar Hadsereg Főparancsnoka Ön! Állítsa le azonnal A Csád Afrika hadtest küldetését. Váltsa le a betegagyu Szalay Bobri Kristóf honvédelmi minisztert! Biztosítsa neki Mária Terézia osztrák qrva valagrendjét! Múzeumból! Kérem, óvja Magyarországot!
auditorium
2023. november 15. 08:55
A kommentekből az derül ki, hogy sokan nem tudják mi a Köztársasági elnök szerepe egy EU-tagországban és gúnyolódnak. Talán kellene a Mandiner szerkesztőségének egy erre vonatkozó felvilágositó cikket megjelentetni .
Novicsok-5
2023. november 15. 04:46
Mit jelent a koraszülött gyermekek "fejlesztése"? Ennek a mondatnak semmi értelme. Katika, még annyi lemaradt a mondatból, hogy UKRÁN koraszülött gyermekeknek.
Lajoss
2023. november 14. 18:44
A neres oligarchák birodalmában… Undorító. 🤮
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!