Ceglédi Zoltán: Kis pusztagöröngy gyarmatként kezel minket a Facebook

2023. szeptember 06. 09:26

Az elemző szerint az állítólagos tényellenőrök „kussolnak most”.

2023. szeptember 06. 09:26

Kiderült, hogy vasárnap a Facebook elkezdte az oszk.hu domain alatti weboldalakra és tartalomszolgáltatásokra mutató összes linket törölni a felhasználók bejegyzéseiből. Az indoklás az volt, hogy kiberbiztonsági gondok állnak fenn.

A hírre reagált Ceglédi Zoltán is. „És ilyenkor derül ki, hogy egyfelől

micsoda kis pusztagöröngy gyarmatként kezel minket a Facebook és köre,

hogy baszki még mindig csak kiabálni-könyörögni lehet, bele a vakvilágba, hogy ezt ne csinálják, de nincs egy konkrét ember, akinek ilyenkor szólni lehetne” – írta a Facebook-oldalán.

Kettős mérce

Az elemző az írásában kitért arra, hogy bizonyos tényellenőrök érdekes módon ezzel a ténnyel nem foglalkoznak. „Na, és amennyire nagy a pofája ezeknek máskor, hogy »igen, igen, én fektcsekkelek a fejlett nyugatnak,

a mi NGO-nk mondja meg nekik, hogy idehaza ki a tudománytagadó és a ki a náczi«, annyira kussolnak most”

– írta Ceglédi Zoltán.

„Pedig csak ugyanott kéne jelezned, haver, hogy ezek a nyomorultak letiltották az Országos Széchenyi Könyvtárat, ahol a jelentéseket szoktad volt küldeni, hogy ma is megjelölted azokat az alusisakosokat, akik nem hisznek Márki-Zay Péter és az összefogás 2022-es nagy győzelmében. Az is hogy bejött” – foglalta össze a véleményét az elemző.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Olivier Douliery / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2023. szeptember 06. 12:40
Kész szerencse, hogy fizetünk egy rakás tetves zsidót, meg pár koszhadt cuckoldk9nzi jeszenszky féle hazaárulót a az államigazgatásban és a brüsszeli viperafészekben is, papíron persze azért, hogy a magyar nemzeti érdekeket védjék. Persze szarnak rá. Mert nekik mások a gazdáik, másokat szolgálnak, ami rendre ki is derül pár év elteltével. Ideje lenne a varga féle szemètdomb gazságügyi minisztériumban, a polt fele vérügyészeknél, meg pintér szemkilövőinél a patkányokat kiirtani, mert nincs annál szánalmasabb, amikor a bíró, a törvényhozó, a törvényeket alkotó és a rendfenntartó együtt szarik a magyarok pofájába cuckerberggel és a zsidó vircsaftjàval. Azért van annak valami patkányosan illatos bukéja, amikor a zsidó tetvek minden magyar törvényre, adófizetésre, emberre magasan és büntetlenül szarhatnak, miközben az állami hivatalok, az igazsàgtól független bírók a seggüket nyalják és tízmilliárdokat fizetnek nekik havonta. Rohadjanak meg. Együtt. Mielőbb.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. szeptember 06. 10:59
A sok sírás-rívás helyett tanuljatok meg Facebook nélkül élni, Zolika! Meglátod: lehetséges. És mindjárt boldogabb lesz az életetek. Amúgy meg nagyon unalmas ezt hallgatni, olvasni. Kb. annyira érdekes, mint ha valaki azon sírna, hogy a McDonald’s-ban nem rakják többé a kedvenc mesefiguráját a Happy Meal dobozába.
lenyegtelen
2023. szeptember 06. 10:38
Nem értem a nyekergés... ha annak idején egy mozdulattal lehetett korlátozni az orosz "propagandát" például az RT.com-ot, akkor jelen esetben is csak pont eddig tartana a fészbúkra is meglépni... csak ahhoz kellene a szándék is, az meg ugye nincs...
lájkbajnok
2023. szeptember 06. 09:44
Nem alaptalanul. Orbánisztánnal bármit meg lehet tenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!