Márki-Zay számára az Isten, haza, család hármas szent dolog, de a DK plakátkampányát viccesnek tartja

2024. március 17. 20:08

Márki-Zay szerint Lázár János nagyon gonosz, és blődségeket beszél.

2024. március 17. 20:08
Mayor Of Hódmezvásárhely Péter Márki-Zay

Nyitókép: Photo by Thierry Monasse/Getty Images

Ungár Péter legújabb podcast-adásának Márki-Zay Péter volt a vendége. Dévényi István moderálása mellett a műsorban szóba került a kegyelmi ügy, a DK plakátkampánya, valamint Lázár János is.

Ezt is ajánljuk a témában

Ungár Péter rögtön a legelején leszögezte, hogy a DK plakátkampánya már önmagában ízléstelen. Szerinte akkor nem lehet morális pozíciót megfogalmazni, ha az ellenzék is ízléstelen dolgokat csinál. Az LMP politikusa azt is elmondta, hogy „pedofideszes” pólóban beülni a parlamentbe ugyanolyan ízléstelen dolog és szerinte,

 aki ezt csinálta, az nem tudja érdemben a DK plakátkampányát kritizálni. 

Szerinte a kampány azért is ízléstelen, mert az nem igaz, hogy minden fideszes pedofil.

Márki-Zay Péter kiemelte, hogy ő jobboldali, és az Isten, haza, család hármas egysége neki szent fogalom, de mégsem találja fölháborítónak a DK plakátkampányát, pusztán humorosnak tekinti azt.

Nyilvánvalóan nem az Isten, haza, család hármas akarják a pedofíliával összekötni, hanem a Fidesz álszentségét akarják kikarikatúrázni”

 – fogalmazott.

Ezt is ajánljuk a témában

A gyermekvédelmi törvény Márki-Zay Péter szerint pusztán figyelemelterelés. Elmondta, hogy őt Lázár János mozgásai érdeklik a törvénnyel kapcsolatban, ugyanis szerinte felháborító az, hogy az építési és közlekedési miniszter megpróbálta azt sugallani, hogy minden pedofil meleg. Márki-Zay szerint a gyermekvédelmi törvényben a pedofil szó nem is szerepelt, csak az, hogy homoszexuális. Márki-Zay szerint Lázár János nagyon gonosz, és blődségeket beszél.

Márki-Zay szerint Lázár őrült és gusztustalan politikát folytat, szerinte a miniszternek semmi nem számít.

A videó az alábbiakban tekinthető meg: 

***

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. március 18. 07:27
Kénytelen egyre nagyobb ökörséget pofázni, megjelent a riválisa manöken-kiadásban még zavarosabban zaj(y) nélkül. MZP -MP - P? ki lesz- majd lesz belőlük két nulla 00 (WC) - magyarul, hogy értsük, le vannak szarva vastagon.
antal-2
2024. március 18. 06:51
MZP-t jogosan nem érdekli, hogy 2011-ben összedőlt a magyar nyugdíjrendszer és 2027-től finanszírozhatatlanná válik a mostani feltételek mellett. Politikusként ő tett a legtöbbet ellene: van sok gyereke.
Glück28
2024. március 18. 05:30
Egy Ungár podcast amit biztosan nem fogok megnézni a bolond MZP miatt meg a nyomorult Dévényi miatt.
moricka13-3
2024. március 18. 03:35
Ha és amennyiben a magát katolikus, jobboldali konzervatívként áruló Márki-Zay számára az Isten, haza és család valóban szent dolog lenne, a fejébenvmég meg sem fordulna a jómagát többször bérmálkozó szintén katolikus/, és újabban szociáldemokrata/polgárinak csupán színlelt, valójában baloldali sosem volt, de nem is lesz Gyurcsányéknak ezt az aljas, hitvány és szégyenletesen gyalázatos plakátkampányát viccesnek tartani, nemhogy kampánycéllal kiállni vele még a Napra is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!