Teljesen újjászületik a leégett visegrádi hotel (FOTÓ)

2024. március 15. 11:06

„Fényesebben, mint valaha” – fogalmazott az igazgatóság.

2024. március 15. 11:06

Nyitókép: Hotel Silvanus Facebook-oldala

Mint ismert, a visegrádi Hotel Silvanusban múlt hét szombat délelőtt csaptak fel a lángok, a negyedik emelet és a tető gyulladt ki, több órába telt, mire a tűzoltók megfékezték a lángokat. Szerencsére személyi sérülés nem történt: mind a 230, ott tartózkodó ember épségben kijutott az épületből. 

A hotel dolgozói a héten egy biztató üzenettel is előrukkoltak, melyben közölték, hogy megkezdődtek a felújítási munkálatok a Silvanusban. A bejelentéshez egy fotót is mellékeltek, melyben munkáskesztyűkbe láthatók. Ehhez kísérőszövegként azt írták,

Talpraállunk!”.

Ezt is ajánljuk a témában

A Világgazdaság pedig nemrég azt is megtudta, hogy 

július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek 

az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes épület újranyitását tervezik.

Ezt is ajánljuk a témában

Pénteken pedig arról számolt be a szálloda igazgatósága a közösségi oldalán, hogy „az újranyitással kapcsolatban határozott terveink vannak, erre a jelenlegi álláspont alapján fél évet szeretnénk szánni.

Teljesen megújítanánk a szállodát, hogy fényesebben nyithasson újra, mint valaha”

 – ismertették.

A bejelentéshez pedig egy friss képet is mellékeltek a hotelről.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Man dinner
2024. március 15. 13:48 Szerkesztve
Ócska, lásd még az üveg-beton-egyenes hármasa a Budai várban. Mit keres ott?
auditorium
2024. március 15. 12:38
A felgyulladt Notre Dame-ot is öt évig épitik, jövőre talán kész lesz és Macr. szerint szebb lesz mint az eredeti. Krasznahorka büszke vára is a tetőnél gyulladt ki, a Ráday utcai ref. kollegium is fellángolt, a Fertő-tó tipikus faépületei is leégtek, ahogy Hévizen is leégett a régi fatornyos épület, ennek okát véletlenül ismerjük, az elvtársak szaunáztak és bekapcsolva maradt zárás után. Sok ilyen megmagyarázatlan tűzeset történik a világon, szemétlerakó telepeket évente gyújtanak fel ismeretlenek Róma környékén, raktárokat Milánó ipari részén, magas toronyházaban üt ki a túz és kiég az egész épület, Franciao. vidéki templomai is időnként felgyulladnak. Múzeumokban leöntik az ökovandálok a hires festményeket, tereken szobrokat, a falakat telefirkálják mindenütt, ebben vezetett Berlin, de divat lett, mert nem büntetik a rajtakapott "művészeket". A spanyol "movida"-t utánzó piás-zenés-drogos belvárosokban hajnali 4-ig elviselhetetlen a zaj. Az EU legalizálná a füvet.
angolpuska
2024. március 15. 12:21
Eszt tudja az ellenzék. Bármit épít, felújít, rendbe hoz a kormány, azonnal támadni kell. Szégyelljétek magatokat.
Lajoss
2024. március 15. 11:58
Ez a Lőrincé,vagy a Tiborcz Pistié? Vagy valamelyik Hernádié?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!