Nagy bejelentést tett a Meta, ezekkel frissül a Messenger

2024. április 10. 18:19

Mostantól HD minőségben lehet megosztani fényképeket a chatben.

2024. április 10. 18:19

Nyitókép: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP

A Meta bejelentése szerint számos jelentős frissítés érkezik a Messenger csevegőalkalmazásba, amely Magyarországon is piacvezető. Ezek közül az egyik legfontosabb fejlesztés az, hogy mostantól HD minőségben lehet megosztani fényképeket a chatben, ami jobb képminőséget eredményez a felhasználók számára. Ehhez a mobilalkalmazásban az HD-kapcsolót kell aktiválni a képválasztó felületen.

Egy másik fontos újítás a csoportos chatelésekben való fotóalbumok lehetősége. Ez lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy tematikusan rendezzék és kezeljék a megosztott képeket. A résztvevők hozzászólhatnak és akár törölhetik is mások fotóit az albumokból.

A Messenger használói mostantól QR-kódokkal is kezdeményezhetnek csevegést egymással, 

ami különösen praktikus lehet ismeretlenek közötti kommunikáció esetén, mivel nem szükséges a hagyományos módon keresni egymást a szolgáltatásban.

Végül, a Messenger növeli a küldhető fájlok méretét, ami jelenleg 25 MB, de hamarosan már 100 megabájtos fájlokat is lehet majd egymás között megosztani a chatelőknek. Ez jelentős előrelépés a nagyobb méretű fájlok egyszerű és gyors megosztásában.

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­­s­­ ­­l­­­á­­n­y­­o­­k­ ­v­á­­­r­n­­­a­­­k­­­ ­­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
gilou-au-clavier
2024. április 10. 18:32
Csakis a HUNDUB-ot szabad használni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!