Brad Pitt statiszta lett Kiskunlacházán

2010. november 15. 09:51

Az Origo megtudta, Brad Pitt nem csupán fotózik Angelina Jolie készülő filmjének forgatásán, hanem statisztaszerepet kapott Kiskunlacházán.

2010. november 15. 09:51

Angelina Jolie Esztergomban vette fel készülő bosnyák filmjének legújabb jeleneteit, Brad Pitt pedig egy második stábbal Kiskunlacházán forgatott. Pitt nem csupán fotózik és kísérgeti gyermekei anyját, hanem statisztaként is felbukkan az egyik jelenetben.

A színész koszosra sminkelt arccal menekül a díszletként szolgáló konténerek között, az egyik ablakból azonban lelövik, és végül holtan terül el a csatamezőn – számolt be az Origo informátora, aki elmondta: Pitt nagyon szimpatikus és rengeteget dohányzik. Jolie november 17-én kezdi meg a forgatást Boszniában, ahol öt napot fognak eltölteni a stábbal. Pitt Magyarországon marad a gyerekekkel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ricochet
2010. november 16. 08:42
Tanulság: lehetsz szimpatikus, de ha sokat dohányzol hamar lelőnek. Vagyis, a dohányzás öl!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!