Magyar szexrabszolga a New York-i kritikusnál

2011. január 24. 09:58

Fedetlen keblekkel kellett járnia a házban, együtt kellett zuhanyoznia fogvatartójával, és az ágyba is vele kellett tartania annak a magyar lánynak, akit Joseph Yannai, egy New York állambeli étteremkritikus csalt ki magához egy asszisztensi munka ígéretével két évvel ezelőtt - írja a Blikk.

2011. január 24. 09:58

Joseph Yannai New York állambeli étteremkritikus egy magyar és egy brazil hölgyet is fogva tartott erődszerű házában. A rendőröknek már korábban feltűnt, hogy Yannai külföldi lányokkal él, de nem volt ellene bizonyíték.

A szövetségi bíróság félmillió dolláros óvadékot állapított meg, de a férfi ezt nem tudta előteremteni. A hatóságok előtt mindent tagadott, de beismerő vallomással ért fel öngyilkossági kísérlete azt követően, hogy a talpraesett magyar lánynak sikerült megszöknie a fogságból, és értesítette a hatóságokat.

A New York állami törvények megsértéséért Joseph Yannai 7 évi büntetéssel felelhet, de a rabszolgatartást, embercsempészetet, bevándorlási szabályok megsértését tiltó szövetségi törvények megszegése miatt ugyanakkor életfogytiglani büntetés is várhat rá.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!