Visszautasította az MSZP díját Kovács Kati

2011. március 07. 09:39

Az énekesnőnek az MSZP nőnapi ünnepségén akartak átadni egy, a párt nőtagozata által alapított közéleti díjat, ám Kovács Kati nem vett részt a rendezvényen. Nem kívánt olyan díjat átvenni, amely kapcsolódik a politikához.

2011. március 07. 09:39

Kovács Katinak az MSZP nőnapi ünnepségén akartak átadni egy, a párt nőtagozata által alapított közéleti díjat, ám az énekesnő nem vett részt a rendezvényen. Közleményében emlékeztetett arra, hogy 45 évig kizárólag az énekléssel foglalkozott, és a politikai életben nem vett részt.

Az énekesnő rámutatott: külföldi versenyeken, fesztiválokon, televíziós fellépéseken mindig Magyarországot képviselte, elismerései és díjai is az ország jó hírnevét öregbítették. „Zeneszerető embereknek szeretnék énekelni a jövőben is, mindenféle elkötelezettség nélkül. Köszönöm azoknak, akik szeretnek és mellém állnak, de a (...) díjat nem vehetem át, mivel úgy érzem, hogy a politikához kapcsolódik” - írta Kovács Kati.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukucs73
2011. április 11. 11:11
...minden jobb oldalit lehűtenék kicsit. Kovács Kati nem FIDESZES még csak nem is jobb oldali. Egyszerűen nem száll be ebbe a mai politikai cirkuszba. Elítéli hogy a 2nagy párt kirakatnak használja a hazai közismert embereket. Akiket ezután jól vagy rosszul megítél a nagyközönség. Soha nem akart pártrendezvényeken első sorban, ülni, tapsolni, vezérneveket ordítani, zászlót lengetni. Ő a népnek énekel! A másik díszes társaság díját is visszautasította volna! Csak utána kellett volna nézni, mikor-hol-mit nyilatkozik. egy barát
Fedor
2011. március 08. 10:27
Ha egy FIDESZ-es díjat is ugyanígy visszautasítana, akkor oké.
marko11
2011. március 08. 09:22
Kovács Kati jó példa arra, hogy nem kötelező aljasnak lenni. Köszönjük!
drieno
2011. március 08. 07:57
na, a Kovács Kati se lesz baloldali megmondó, de eztán a kereskedelmi tv-kbe se nagyon fogják hívni - pedig szép, polgári kiállás volt a szakmája mellett majd megy a kulka mindenhova, még énekelni is fog
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!