Védenék Obamát a krokodiloktól

2011. november 16. 14:39

Egy ausztrál biztosító 12 millió forintnak megfelelő ausztrál dollárt ad a biztosítás kedvezményezettjeinek, ha az amerikai elnök krokodiltámadás áldozata lesz – írja a Bors.

2011. november 16. 14:39

Leleményes módon használja fel reklámfiguraként a szerdán Ausztráliába érkező amerikai elnököt egy helyi biztosító – írja a Bors. Barack Obama ellátogat Darwin városába is, amelynek lakott területeire is gyakran bemerészkednek a sósvízi krokodilok, amelyek évente több emberrel is végeznek.

A biztosító több mint húsz éve köt biztosításokat krokodiltámadásokra. Szerintük fennáll a veszélye, hogy az amerikai elnököt is megtámadhatják a krokodilok, ezért kizárólag Obamának készítettek egy biztosítást: ha az elnök krokodiltámadás áldozata lesz, akkor a cég ötvenezer ausztrál dollárt (12 millió forintot) fizet a biztosítás kedvezményezettjének. „A biztosításról készítettünk egy formanyomtatványt is. Ezt szeretnénk is átadni neki. Persze azt kívánjuk, hogy az elnök úrral ne történjen semmilyen baleset” – mondta a biztosító ügyvezetője, Richard Harding.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. november 17. 11:04
Viccnek gyenge és nem jópofa. De lehetséges, hogy jó marketing a biztosítónak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!