Politikailag korrekt gleccserrel díszítettek egy plázát, felháborodtak a vevők

2015. november 10. 12:04

Futurisztikus gleccser elé ültette a Mikulást egy amerikai áruház, ám a vevők felháborodása miatt vissza kellett térnie a hagyományosabb ünnepi dekorációhoz.

2015. november 10. 12:04

A Star Trekhez hasonlította több vevő is azt az ünnepi díszítést, amelyet egy amerikai áruházlánc több bevásárlóközpontjában állítottak fel: a hagyományos karácsonyi dekoráció helyett egy futurisztikus gleccser-kompozíció előtt lehet fotózkodni a Mikulással. Ám a vevők annyira felháborodtak az újításon, hogy bojkottal fenyegettek, így a cég lecserélte a jelenetet a megszokottra. 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2015. november 11. 08:25
"Olyan félmajmokról akinek a pöcse meg van nyirbálva." - írja. Ez hülyeség. Ne mondjon ilyesmit társaságban, mert jön egy "félmajom", és szépen a seggébe dug egy egész banánt. Talán akkor biztonságban van, ha kopaszokkal és Martens bakancsosokkal van együtt. De az sem biztos. Az a fajta a leggyávább a világon...
ciseaux
2015. november 11. 08:24
Lévén nem csak Magyarországon, az USA-ban is (mindenhol is) kettősállampolgár ingatlanbefektetők építik a "Shopping-center-mall-plaza"-kat, nekik esetleg, talán, a "Hannukah", az még tradícionális lehet... Carlin: Stupid People/Big Fucking Shopping Mall: https://www.youtube.com/watch?v=nLRQvK2-iqQ
gwrf
2015. november 11. 08:24
dögöljek meg, ha értem, mitől politikailag korrekt egy gleccser, és mit cseréltek le rá
Zokni
2015. november 11. 08:24
"...fehér és európai ellenes propaganda zajlik..." - írja. Milyen az a "fehérellenes" propaganda? És mely "befogadott félmajom" népről beszél? Ne tán, tán a magyarról? Hát azt kikérném magamnak Orbán Viktor nevében is! Ő ugyan tényleg majom! De a népe: nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!