Mégis életben marad a Paint

2017. július 25. 21:47

Jó hír a Paint-imádók számára: ősztől sem tűnik el a számítógépünkről a legendás képszerkesztő, csupán a Windows Áruházba költözik.

2017. július 25. 21:47

Hétfőn terjedt el a tragikus hír, miszerint a Microsoft az ősszel kifutó Windows 10 Alkotói Frissítésben „megöli” a legendás, sokunk gyerekkorát végigkísérő Paint alkalmazást.

Az MSPoweruser viszont szerencsére mindannyikunkat megnyugtat: a high-tech képszerkesztő továbbra is életben marad, ráadásul a felhasználó ezentúl két lehetőség közül is választhat. A Microsoft egy munkatársa emlékeztet, minden számítógépen elérhető lesz a program új verziója „Paint 3D” néven. A klasszikus Paint rajongói a régi programot pedig továbbiakban a Windows Áruházból tölthetik majd le.

A változás csak a Windows 10 rendszer felhasználóira vonatkozik, a program imádói szívéről viszont nagy kő eshet le.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2017. július 26. 08:54
"a high-tech képszerkesztő továbbra is életben marad" A high-tech egy vicc, viszont aki max. egy szöveget akar a képre tenni, annak értelmetlen a gépét komoly képszerkesztővel leterhelni.
még fokozza
2017. július 26. 00:03
Mondtam, hogy nem komoly csak a marketing része.
Dénia
2017. július 25. 22:40
Jaj de jó! Igaz, hogy utoljára kb. húsz éve rajzoltam vele, de most, hogy szóltak, hogy eltűntetik, az az érzésem támadt, hogy akkor gyorsan csinálni kéne vele valamit. De akkor ezek szerint ráérek nem használni.
Einar
2017. július 25. 22:10
Jegyezd meg jól, még a word kerek, mindig lesznek painterek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!