A Szovjetunió tovább él – Velencén!

2019. augusztus 31. 19:56

Nem semmi komcsi retró, s nem Szibéria mélyéről, hanem a Velencei-tó partjáról: Szovjetunió, lányok, asszonyok!

2019. augusztus 31. 19:56

Fotó: Antal-Ferencz Ildikó.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kup Lung
2019. szeptember 02. 16:30
Ez az Ifi szálló tó felőli oldala. Ezt még valamennyire fel is újították hisz szállóként és rendezvénytermeként üzemel jelenleg is. ---- Kissé alatta az Ifi étteremnek nevezett épület (Fehér Ház , akinek mond valamit fiatalkori emlékekből , nagy nagy bulik helyszíne) na az még rosszabb állapotban van. Életveszélyes konkrétan. Az új tulaj ígérget 4*-ost helyette (2 éve). ----- Még kissé alatta viszont már felcsillanhat a szemünk hisz az új Velence Resort &SPA minősége már nem hagy kívánni valót. Van is forgalma bőven. ---- A két "retrókba" hogy miért nem láttak nagyobb fantáziát komolyabb befektetők (mint akik lettek) azt nem értem. Pedig igény az vóna rá.
Burmin
2019. szeptember 01. 09:10
A Szovjet Irodalom folyóirat szerkesztőségében dolgozott, na ki ? Na ki ? Amúgy nem volt rossz...
n0ri68
2019. szeptember 01. 08:37
Folyóiratok voltak, a kutya se olvasta. A vonatokon próbálták árulni, más újság nem is volt a mozgóárusnál, egyszer én is vettem unaloműzésül, de olvashatatlan volt. Veszprémbe jártam egyetemre, a szüleim Budapesten laktak, így sokat vonatoztam.
balbako_
2019. szeptember 01. 06:40
Lehet, hogy az Apró klán privatizálta DK-s párttagjaiknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!