Hétfőn vizsgálják meg Vettelék fellebbezését magyarországi kizárása kapcsán

2021. augusztus 06. 21:58

Augusztus 9-én, hétfőn hallgatja majd meg az Aston Martin Forma-1-es csapatának képviselőit a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Sebastian Vettel magyarországi kizárásának ügyében.

2021. augusztus 06. 21:58
null

A csapat a kiadott közleményben azt írta, hogy új bizonyítékokkal tudja alátámasztani igazát, ezért kért felülvizsgálatot a szövetségtől. Az FIA pénteken erősítette meg, hogy a csapat meghallgatását jövő hétfőn tartják délután 3 órakor. A versenybírók szerint, ha „valóban új és szignifikáns bizonyítékokkal állt elő az Aston Martin, felülvizsgálják Vettel kizárását.”

Ismeretes, hogy a miután a német versenyző a 2. helyen ért célba a Magyar Nagydíjon, a futam után röviddel diszkvalifikálták, mert az FIA versenybíróim szerint autójából nem tudták a kötelezően előírt 1 liter üzemanyagot mintavétel céljából kinyerni. Az Aston Martin azért fellebbez az ítélet ellen, mert szerintük bőségesen maradt az autóban ütemanyag, méghozzá 1,74 liter. 

Fotó: Peter Kohalmi / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libsimentes_övezet
2021. augusztus 07. 10:37
sem vettel sem a maki dolgai nem érdekelnek, mindet ignorálom
zakar zoltán béla
2021. augusztus 07. 10:21
nem sport
rókabácsi
2021. augusztus 07. 10:07
AZ EGÉSZET kéne megszüntetni! környezet romboló fölösleges az egész!
yanoo
2021. augusztus 07. 09:50
jaj de izgatott vagyok...és még a Messi kérdés sem oldódott meg. Csupa izgalom az élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!