A köztársasági elnöki beiktatás képekben

2022. május 14. 19:07

Összeállításunk a Mandiner fotóriporterének Novák Katalin beiktatási ünnepélyén készült képeiből.

2022. május 14. 19:07
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szombaton tartották Novák Katalin, Magyarország első női köztársasági elnökének beiktatási ceremóniáját.

A katonai tiszteletadás és a zászlófelvonás után az új államfő is beszédet mondott. A műsort táncos és zenés produkciók is színesítették. Fellépett többek között az Anglica Leánykar, Rúzsa Magdolna énekesnő, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, valamint Balázs János és Kádár Viktória zongoraművészek is.

Fotóink a beiktatási ceremóniáról:

Fotók: Vermes Tibor/Mandiner

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pierre
2022. május 15. 10:55
olyan, mint egy szappanopera. A nepet kifoszto bunszervezet prominensei koztiszteletre vagynak ujdonsult arisztokraciajukban. Azt igenylik, hogy a szolgava tett, naponta kirabolt nepuk tisztelje es szeresse oket. Dagalyos allami ceremoniakat rendeznek bunozo onmaguk felemelesere. Udvari muveszeket is fogadnak az onunnepleshez, olyanokat, akik hatranyos szarmazasuk vagy tudatlansaguk okan alkalmasak erre a becstelen szerepre.
ZombikaFoskoma
2022. május 15. 04:05
Nem volt egy kicsinyt rövid a szoknya? Az alkalomhoz, a méltósághoz. Mert amúgy a lábak rendben vannak - már bocs'.
Mr.Woof
2022. május 15. 00:55
Novák Katalin feladta semlegességünket és belesodorta Magyarországot a háborúba !
pemete jakab
2022. május 15. 00:03
A világra érdemben komolyan ható emberek sosem igényelték az efféle felhajtásokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!