Tordai: A Párbeszéd nyitott arra, hogy egyesüljön az LMP-vel

2022. július 22. 22:18

A Párbeszéd új társelnöke szerint pártja „értékei 95 százalékban egyeznek az LMP értékeivel”.

2022. július 22. 22:18
null

Tordai Bence nem tartja logikátlan felvetésnek, hogy újra egyesüljenek az LMP-vel, nyitott minden megoldásra. Hiszen

„a Párbeszéd értékei 95 százalékban egyeznek az LMP értékeivel”

– nyilatkozta a párt nemrégiben megválasztott társelnöke a 168 órának.

Tordai a portálnak elismerte, hogy „van egy olyan érzés a mostani tüntetések kapcsán a társadalomban, hogy ha az ellenzékiek segíteni nem tudnak, legalább ne ártsanak”.

„Tök jól esik” Tordainak, hogy „potenciális veszélyként tekintenek rá”

A baloldali politikus kitért azokra a támadásokra is, amelyeket a háza miatt indítottak ellene. Szerinte ezek csak azt mutatják, hogy „potenciális veszélyként tekintenek rá, ami neki tök jól esik” – idézte a 168 óra a képviselőt.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. július 24. 20:01
Van még itt egyeztetnivaló. Az LMP most kihajítja az ellenzék egyik legkeményebb bástyáját. Nevezetesen a Dobrev cuzammenellenzék híres Európai Minimálbérét, amit már állítólag el is értek. Ez teljesen összeférhetetlen az LMP diplomás minimálbér harsogásával. A minimálbér már Uniós szinten intézve van. Vége a kampánynak, már ugyanazt ne ötleteljék.
hátakkor
2022. július 24. 13:53
Egy másik híresebb Mozgalom már egybesült a Dobrevvel
Hangillat
2022. július 24. 00:20
A két morzsa párt egyben? Így lehet másabb a politika. Lám, lehetetlen más politika. A Párbeszéd, mivel úgyis a süketek párbeszéde, újíthatna, mint Kerékpárbeszéd.
masikhozzaszolo
2022. július 23. 23:15
"Hasonló az Isten országa a mustármaghoz, amelyet fogott egy ember, és elvetett a kertjében; az pedig felnövekedett és fává lett, úgyhogy az égi madarak fészket raktak ágain." És persze a gyommag is ilyen. Vigyázat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!