Lukasenka nem sajnálja, hogy kivonul Belaruszból a McDonalds, ők is tudnak hamburgert csinálni

2022. november 19. 22:51

„Mi az, nem tudjuk, hogyan kell félbevágni egy zsemlét, és beletömni egy darab húst, egy kis krumplit és salátát? Istenem, ki eszik ilyet valójában?” – tette fel a logikus kérdést a belarusz elnök.

2022. november 19. 22:51
null

”Egyesek, különösen a fiatalok, sőt talán a középkorúak is, de talán még az idősebbek is nekiálltak sápítozni [mikor kiderült], hogy a McDonald's kivonul. Én meg azt mondtam magamba, végre szabadon, hála Istennek!” – Aljakszandr Lukasenka nagyívű mondatait a 444 szúrta ki. Belarusz elnöke ipari gazdálkodókhoz beszélt, amikor kijelentette, a McDonald's helyét a belarusz embereknek kell betölteniük.

„Azt kell tennünk, amit ez a McDonald's szokott... és jobban kell tennünk. Mi az, nem tudjuk, hogyan kell félbevágni egy zsemlét, és beletömni egy darab húst, egy kis krumplit és salátát? Istenem, ki eszik ilyet valójában? – tette fel a kérdést Lukasenka.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. augusztus 14. 07:30
Egy ilyen őskövület diktátornak fogalma sincs róla, h a fiatalok szazezreinek a meki nem a kajaról szól. Azt meg főleg leszarja ez a generació, h egeszséges e a hamburgerük...
SkyCopy
2022. november 20. 16:11
Itthon is meg lehet nézni kik eszik ezt az élelmiszeripari hulladékot. Vagy akiknek nincs agya, vagy akik ettől érzik menőnek magukat. Biológiai tápérték ZÉRO, de legalább drága és egészségtelen! Nem sajnálom én senkitől.
nuknuk
2022. november 20. 13:50
A meki SZART árul. Ki enne meg kissé kihült vagy felmelegített meki "ételt". Lószar.
galancza
2022. november 20. 11:27
Lukasenkónak teljesen igaza van. Amúgy nem ehetetlen a mekis kaja, de nem nagy durranás. Fagyasztott , szárított műkaja, műíz. A mekikből soha sem jön ki igazi jó kaja illat. Szomorú hogy rengetegen rendszeresen zabálják. Viszont hatalmas előnye hogy sok vendég esetén is viszonylag gyorsan kiszolgálják a kaját. És ha megetted a helyszínen, akkor nem cseszget a pincér hogy hozhat-e még valamit, kávét, üdítőt, desszertet, lószart. Nyugodtan lehet üldögélni, beszélgetni. Azt nem értem hogy miért nem másolta le a meki vendéglátós rendszert egytelen ország, egytelen vállalkozója sem valódi alapanyagokból készült hasonló szendvicsekkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!