Molnár Csaba: Dobrev Klárával már hazahoztuk volna az uniós pénzeket

2023. január 17. 18:10

„Az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye” – véli az „árnyék-kancelláriaminiszter”.

2023. január 17. 18:10
null

Mára világos, Orbán Viktor rendszere minden egyes nappal több és több kárt okoz Magyarországnak – olvasható a Molnár Csaba kézjegyével ellátott szerdai Demokratikus Koalíció közleményben. A gyurcsányista politikus szerint az Árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye, ha „valaha látni akarjuk az Orbán miatt felfüggesztett uniós pénzeket”.

– fejti ki a közleményben, majd úgy folytatja: ehhez csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez, politikailag függetlenné kell tenni a bíróságokat és az ügyészséget, módosítani kell az Alkotmánybíróság jelenlegi, jogállamot korlátozó működését, valamint helyre kell állítani a kiegyensúlyozott tájékoztatást és a sajtószabadságot.

– zárja közleményét Molnár Csaba.

(MTI)

Kép forrása: Máthé Zoltán / MTI

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. január 19. 09:00
"Molnár Csaba: Dobrev Klárával már hazahoztuk volna az uniós pénzeket" Gurulós bőröndben.
Kekec54
2023. január 18. 14:21
Csacsi Csabi! Nem fideszesként, de ismerve titeket, tőlem sosem kaptok szavazatot. Árnyékkormány Magyarországon? Volt egy szavazás tavaly, a fidesz nyert negyedszer 2/3-al. Próbálnátok ilyet létrehoszni bármelyik EU-s, vagy az USA-ban, hamar a sittre jutnátok hazaárulás vádjával. Nincs nálunk jogállamiság? Ha fidesz ezeket nem teszi rendbe, sokan elfognak fordulni tőle. Ja, melyik pénzre gondoltál Csabi, a katarira, vagy a marokkóira?
balbako_
2023. január 18. 13:45
Azt elhiszem, hogy hazavittétek volna!
BlancoAgilon38
2023. január 18. 11:33
...és odaadtátok volna Gyurcsótánynak, hogy igya el. Fasza lenne, ha a ti kezetekbe kerülne. Pillanatok alatt szétszórnátok, csattogószájú Molnár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!