Felszámolják a Wall Street-i táborozást

2011. november 15. 15:06

A New York-i rendőrség helyi idő szerint hétfő éjjel elkezdte felszámolni a Wall Street-ellenes tüntetők táborát - írja a Heti Válasz.

2011. november 15. 15:06

Michael Bloomberg New York-i polgármester azt mondta, a tüntetőknek „ideiglenesen” el kell hagyniuk a helyet. Szemtanúk szerint több száz pajzsos, sisakos rendőr vette körbe a parkot, és megkezdték a tüntetők kiköltöztetését. Tizenöt embert őrizetbe vettek. A hivatalos indoklás úgy fogalmazott: a táborozás egyre növekvő egészségügyi és biztonsági kockázatot jelent a tiltakozók és a környékbeli lakók számára egyaránt - írja a Heti Válasz.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2011. november 16. 10:27
Rendőrök a tüntetők ellen. Kapitalizmus? Szocializmus? Isten alkotta biológia,mi a Földet uralja, Ő volt, ki a táplálékláncot kitalálta Csúcsragadozók a Wall Street urai a zsákmányállatok meg a többi élősködők is akadnak nem felzárkóznak, a fejünkre sz@rnak mi más a megoldás, mint a mondat, melyet Madách művéből Alföldiék kihagytak Alföldit nem bántják Dörnert támadják /jaj, ne bántsanak, nem vers ez, csak úgy lett leírva/
afterall33
2011. november 15. 19:05
Azér jó, hogy most megnyugodva halljuk azt, hogy hazazavarják őket. Arról, hogy "foglaltak" meg hogy mik a jelszavaik, meg hogy nem csak az USA-ban "foglalnak", valahogy nem hallottunk errefelé. (99%)
bmucsai
2011. november 15. 17:58
Még kér a nép! ..... Jövőre is ilyen könnyű lesz?
Panzergeneral
2011. november 15. 16:26
Almafai Annácska is ott lesz kóser rakétákkal?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!