Eltemették Muhammad Alit, Erdoğan megsértődött

2016. június 11. 11:47

Vallási és politikai vezetők is részt vettek Muhammad Ali bokszoló pénteki temetésén Louisville-ben, Kentucky államban. Recep Tayyip Erdoğan török elnök például úgy megsértődött, hogy inkább előbb hazautazott.

2016. június 11. 11:47

Ökumenikus szertartáson vettek végső búcsút Muhammad Ali bokszolótól Kentuckyban. A szertartáson több állami és vallási vezető is részt vett: ezt tervezte Recep Tayyip Erdoğan török elnök is, azonban a Politico.eu szerint még a szertartás előtt egy nappal hazautazott. A temetés szervezői ugyanis nem engedték meg a muszlim Alit tisztelő török elnöknek, hogy a bokszoló koporsójára egy, a Kába-követ takaró anyagból származó darabot tegyen. A vele utazó vallási vezető pedig nem olvashatott fel az ökumenikus szertartáson.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. június 13. 08:36
Ez az Erdogan óriási faszkalap!!!! Orbán barátja, mint két hímes tojás..
Karpo
2016. június 12. 19:12
jó sokat volt frigóban szegény.
Strassnoff Ignác
2016. június 11. 21:57
Ökumenikus szertartásba ez szerintem simán belefért volna. Pláne attól, aki ugyanazon vallás híve, mint az elhunyt. Amúgy minden politikus, minden nyilvános szereplése egyúttal propaganda is, függetlenül az esemény jellegétől.
választópolgár
2016. június 11. 21:08
erdogan vallási propaganda célokra akarta használni (kisajátítani) ezt az helyzetet, amikor ki lett hangsúlyozva, hogy ökomenikus volt az esemény. Jogtalan a sértődése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!