Mexikó nem fog fizetni Trump faláért

2017. január 26. 09:53

Enrique Peña Nieto mexikói államfő közölte: ellenzik az USA határára felhúzandó falat, és nem fogják kifizetni annak költségét.

2017. január 26. 09:53

„Sajnálattal hallom és elítélem az Egyesült Államok döntését, miszerint falat épít, amely elválaszt minket. Mexikó nem hisz a falakban. Többször mondtam, hogy Mexikó nem fizeti ki a költségét” – jelentette ki a mexikói nemzethez intézett beszédében Enrique Peña Nieto államfő.

Nieto ígértet tett arra is: a bevándorlók az Egyesült Államokban lévő mexikói konzulátusokon jogi segítséget kaphatnak a jövőben.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2017. január 29. 11:02
Elég nagy arc kell ahhoz, hogy elhiggyék az amik, hogy Mexikóval kifizettethetik azt, ami nekik kell. :-))))))))))))))))))) Nem is értem, hogy hogy fordul meg a fejükben. Már a pofátlanság határa. Pl. felszólítanánk Szerbiát, hogy a kerítést nekik kell állni. :-))))))))))))))))))))))) Komolyan nem értem. Csak választási trükk, amit a hülye amcsi választópolgárok elhittek, vagy esetleg van valami infó, amiről nem tudok?
liberálzöld.
2017. január 27. 20:14
Dehogy nem! Max az USA kétszer annyival támogatja a mexikói kukoricatermesztés kísérleti projektet.
kulalak
2017. január 26. 22:24
Mexikó eddig emberéletekkel (is) fizetett. Ha lenne esze azt mondaná, a felét álljuk (és háttéralkut kötne). Sok pénz jön onnan északról.
Akitlosz
2017. január 26. 12:34
Trump vagy nagy kamuzó vagy nagy mágus. Lehet, hogy úgy fizetteti ki a fal árát Mexikóval, hogy az azt nem tudja megkerülni. (Több) pénzt szed valami olyasmiért, amiért eddig nem kellett fizetni. Szedhetnek illetéket a legális határátlépőktől például.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!