Kitiltották Kínából Biebert

2017. július 21. 13:30

Nem politikai, hanem viselkedési okokból nem léphet fel az énekes Pekingben. A kulturális hivatal szerint „nem megfelelő” Bieber színpadi és színpadon kívüli magatartása.

2017. július 21. 13:30

Nem léphet fel Kínában az ázsiai turnéra induló Justin Bieber – jelentette a Guardian. A pekingi kulturális hivatal nem jelölte meg a pontos okát annak, hogy miért tiltja ki az énekest az országból, ehelyett a „szociális életében és az előadásai során tapasztalt folyamamtosan rossz magaviseletre” hivatkoztak a sztár esetében. 

„Justin Bieber egy nagyon tehetséges, de ugyanannyira megosztó fiatal külföldi énekes” – nyilatkozta a hivatal. Felhívták a figyelmet Bieber 2013-as „akciójára”, amikor az idol saját testőreivel vitette fel magát a Kínai Nagy Falra. Mint elmondták, a popsztár Kínától való távoltartása azt a célt szolgálja, hogy „megtisztíthassák” Kína előadói kultúráját.

Kína korábban már más híres előadókat is eltiltott a fellépéstől. A Maroon 5 is a szemétdombra került az ország vezetése szemében, miután a zenekar egy tagja 2015-ben születésnapi üdvözletet küldött a száműzött Dalai Lámának. Egy 2009-es, Free Tibet nevezetű koncerten való részvétel miatt pedig az Oasis inthetett búcsút a kínai fellépéseinek. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi Mátyás
2017. július 22. 15:41
Ki nem állom a kínaiakat, de hogy az ilyen öntetszelgő buzeránsokat kibaszarintják -- abban igazuk van.
Baribál
2017. július 22. 10:52
Régen a lányok számára a fiú idolok (énekesek, szinészek stb) nem voltak kevésbé nyálasok, de legalább férfinak néztek ki. Most meg Bieber vagy az Alkonyat sorozat férfifőhőse stb szánalmas csenevész kinézetűek.
Morgen
2017. július 21. 19:56
Ki ez egyáltalán?
Senior
2017. július 21. 16:13
Klasszikusokat pontosan vagy sehogy: A kínai idegenrendészeti hatóság beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el vele szemben. Valóban elgondolkodtató, hogy mekkora szarokra vevők a népek, ez a kölök, lady gaga, bunyós pityu, magyar rózsa, satöbbi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!