Republikánusként coming outoltak a South Park alkotói

2018. március 27. 07:59

A mindenkit provokáló South Park két alkotója, Trey Parker és Matt Stone egy liberális díjátadón bejelentették: ők valójában republikánusok.

2018. március 27. 07:59

A People for the American Way nevű szervezet Szabadság-díját odaítélték Matt Stone-nak és Trey Parkernek, a South Park rajzfilmsorozat két alkotójának.

A két évtizede futó, kisgyerek főszereplőin és a sorozatbeli város lakóin keresztül folyamatosan aktuális közéleti és társadalmi ügyeket kommentáló, botrányos és botrányosan vicces sorozat alkotói arról hírhedtek, hogy senkit és semmit nem tisztelnek. A muszlimoktól a zsidókon, a feministákon, a keresztényeken, a vegetariánusokon, a hippiken, a nyugdíjasokon és a redneckeken át a kanadaiakig mindenkinek beszóltak már és mindenből viccet csináltak.

Korábban egyszerűen libertáriusokként ismerték őket, de egyre feltűnőbb lett, hogy egyébként a legnagyobb hévvel a liberális és baloldali, progresszív túlzásokat figurázzák ki a South Parkban, és ezt büszkén vallják is. 

2005-ben Matt Stone azt nyilatkozta: „A konzervatívokat utálom, de a liberálisokat aztán tényleg kibaszottul utálom”.

Most Parkerék a szándékaik szerint progresszív és szélsőjobboldal-ellenes People for the American Way nevű alapítvány díját vehették át.

A díjátadón a nyilván progresszív közönség előtt állva kijelentették: „Republikánusok vagyunk”. A közönség zavart, ideges nevetgélését hallva még egyszer megerősítették: „Nem, komolyan, mi republikánusok vagyunk”. 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. március 27. 16:32
Na ez még egy jó nóta: Cartman Pokerface https://www.youtube.com/watch?v=-ErMldcjKlQ
Akitlosz
2018. március 27. 16:26
"Korábban egyszerűen libertáriusokként ismerték őket, de egyre feltűnőbb lett, hogy egyébként a legnagyobb hévvel a liberális és baloldali, progresszív túlzásokat figurázzák ki a South Parkban, és ezt büszkén vallják is." Ők sem lesznek fiatalabbak. Így változik az ember a korral. A korával.
Akitlosz
2018. március 27. 16:24
Az internetes troll himnusz: https://www.youtube.com/watch?v=6GIAxXi9PbE szöveggel: https://www.youtube.com/watch?v=8iAqhBkPJL8 Eredetiben: https://www.youtube.com/watch?v=Jf1fkWKf3x8
Akitlosz
2018. március 27. 16:14
"A muszlimoktól a zsidókon, a feministákon, a keresztényeken, a vegetariánusokon, a hippiken, a nyugdíjasokon és a redneckeken át a kanadaiakig mindenkinek beszóltak már és mindenből viccet csináltak." Ez mind semmi, de még a szcientológusokból is. Ez már séf bácsinak is sok volt és otthagyta a sorozatot. Azt a részt nem merték névvel vállalni a perek megelőzése miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!