Maláj exkormányfő: A muszlimoknak joguk van megölni a franciákat

2020. október 29. 16:58

A politikus szerint a francia embereknek a történelem miatt is bűnhődniük kell.

2020. október 29. 16:58
null

Malajzia egykori miniszterelnöke, Mahathir Mohamad szerint a muszlimoknak „joguk van megölni franciák millióit” – számol be a France 24.com. Az egykori kormányfő ezt a három áldozatot követelő nizzai terrortámadást követően mondta csütörtökön. „Vallásra való tekintet nélkül a dühös emberek ölnek” – folytatta az ázsiai ország 95 éves korábbi miniszterelnöke, aki korábban a zsidóságot és az LMBTQ-közösséget támadó megjegyzései miatt került be a hírekbe.

„A franciák a történelem során rengeteg embert öltek meg, ebből sokan muszlimok voltak. A muszlimoknak ezért okuk van dühösnek lenni és a múlt mészárlásai okán franciák millióit megölni” – tette hozzá. Ezt követően kitért a francia elnökre – Emmanuel Macronra –, aki szerinte „nem azt mutatja, hogy civilizált ember és nagyon primitív volt a múltban.” 

„A franciáknak meg kell tanítaniuk a népüknek más emberek érzéseinek tiszteletét. Mivel ők egy dühös ember tette miatt bélyegzik meg az Iszlámot és a muszlim embereket, ezért a muszlimoknak joguk van elégtételt venni rajtuk” – zárta mondandóját a politikus.

(france24.com)

(címlapkép: Youtube)

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. október 30. 22:31
Majd jól felveszik a franciák a muzulmánokat az idegenlégióba, hogy az is használhatatlan legyen a franciák érdekeiért.
Akitlosz
2020. október 30. 22:29
"Maláj exkormányfő: A muszlimoknak joguk van megölni a franciákat" az iszlám jogrend szerint. A francia jogrend szerint meg nincsen. Sőt! Most azért folyik a harc, hogy melyik jogrend érvényesüljön Franciaországban. Az iszlámosok az esélyesek a győzelemre. A jelenlegi francia politikával lehetetlen győzni ellenük.
Amondó
2020. október 30. 11:02
Mi sem fogjuk megúszni, hiszen rengeteg muszlimot öltünk meg, nem is 150, hanem kb. 300 év leforgása alatt. Igaz, hogy ők sokszor annyi magyart gyilkoltak meg, vagy hurcoltak el rabszolgának, janicsárnak, prostituáltnak - de persze az nem számít.
alacsony-a-kerites
2020. október 30. 10:41
Apa, kezdődik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!