Életjelet adott a konzervatív közösségi médium, a Parler

2021. január 19. 18:06

Üzenetet hagyott John Matze, a Parler közösségi oldal feje.

2021. január 19. 18:06
null

A Parler közösségi oldal jelenleg is bujkálni kényszerülő vezérigazgatója, John Matze január 16-án üzenetet hagyott az ismét aktívvá vált doméncímen. Mint ismert, a január hatodikán történt Capitolium elleni ostromot követően a Parlert eltávolították a Google Play Store-ból, majd utána az Apple Store-ból is. Az Amazon is felfüggesztette a konzervatív közösségi oldalt a webtárhely szolgáltatásaiból, ami azt jelentette, hogy a Parler gyakorlatilag január 10-től teljesen elérhetetlenné vált. 

A CNN értesülése szerint a Parler applikáció az Epik tárhelyszolgáltatóhoz ment át. Ezt az Epik szóvivője tagadta, mindenesetre Matze üzenete arra utal, hogy hamarosan visszatérhet a felület.

Címlapkép: Xosé Bouzas / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Performan
2021. január 20. 09:04
"Hazatér a magyar származású lelkész, akit véleménye miatt hurcoltak meg" Svédországból. És megint a véleménye miatt üldözték el. Nehogy azt higgye valaki, hogy a liberálisok kirekesztő szenvedélye csak a kommunizmusba fordult USA-ra jellemző. Megfertőzte Európa legtöbb államát is. Itt tombol mellettünk, alattunk, felettünk. Sorra megvalósul, amire már gondolni sem mertünk. S ha nem vigyázunk (márpedig túl sok embert még mindig nem érdekel!), akkor pikk-pakk Magyarországra is ráköszönt a vörösterror, ismét.
az ember
2021. január 20. 06:13
"jelenleg is bujkálni kényszerülő vezérigazgatója" Ez mi? Még nem gyilkolták meg, de a társadalomból már kirekesztette a marxista csürhe. Az Usában győztek a kommunisták, magukat liberálisnak nevezve immár.
fatman
2021. január 19. 20:58
és a DK-s barmok uezt akarják Mo-on...
MZXX
2021. január 19. 20:25
Deklaráltan vége az amarikai álomnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!