Lövöldözés történt egy brooklyni metróállomáson

2022. április 12. 16:49

A feltételezett elkövető elmenekült a helyszínről.

2022. április 12. 16:49
null

Több embert meglőttek a kedd reggeli csúcsforgalomban egy brooklyni metróállomáson, és a helyszínre füst miatt riasztott New York-i tűzoltók több füstfejlesztő készüléket találtak – jelentette a helyi média a tűzoltókra és a rendőrségre hivatkozva.

A legfrissebb információk szerint öt embernek van lőtt sebe, de további legalább nyolc ember is megsebesült,

egyelőre nem tisztázott, hogy mitől.

Kezdetben a jelentések arról szóltak, hogy a 36. utcai metróállomáshoz kiérkező tűzoltók pokolgépeket találtak, de ez téves információ volt, füstfejlesztő készülékeket találtak. A rendőrség közölte, hogy nincs pokolgép a metróállomáson.

A rendfenntartó erők meg nem nevezett tisztségviselője azt mondta: az esetben gyanúsított egy építőmunkás-ruhába öltözött és gázálarcot viselő férfi, aki elmenekült a helyszínről.

A helyszínen készült egyik fénykép tanúsága szerint emberek földön fekvő, vérző sebesülteket próbálnak ellátni

– jelentette az AP amerikai hírügynökség.

A metrószerelvényeket leállították azokon a vonalakon, amelyek érintik ezt az állomást, és a hatóságok azt tanácsolták az embereknek, hogy kerüljék el a környéket. Más részlet egyelőre nem ismert az ügyben. 

(MTI)

Nyitóképen rendőrök a lövöldözés helyszínen. Fotó: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vastaps
2022. április 12. 19:41
...egy nigger megpofozott 1 masikat , majd kitort a lovoldozes. oszkart nekik !!
abcdef
2022. április 12. 17:55
Mióta terítéken van a "ghost gun rule"-nak nevezett szigorítás, ez már a második lövöldözős ámokfutás usákiában. Soha jobbkor!
Nannyó
2022. április 12. 17:36
Nem érdekel. Az jobban érdekel, hogy a szomszéd faluba miért szállt ki a rendőrség. Az európai bűnözésről szóló cikkeket még elolvasom, de a nagy vízen túli nem érdekel.
Megtalálta
2022. április 12. 17:21
Csakis Putyin lehetett az oka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!