#MaradjWoke – meglepő pólókat talált Elon Musk a Twitter-főhadiszálláson (videó)

2022. november 23. 14:16

Újfent bepillantást nyerhettünk a madaras cég kulisszái mögé.

2022. november 23. 14:16
null

Elon Musk megvette a Twittert. Ezt most már nagyjából mindenki tudja, azóta pedig csak úgy özönlenek a hírek a kék közösségi média platformról. Nemrég (ahogy arról lapunk is beszámolt) Musk megszavaztatta a népet, hogy visszaengedje-e Trumpot, aminek az lett a vége, hogy 

közel 130 millióan szavaztak.

Most újfent bepillantást nyerhettünk a milliárdos által a madaras cég kulisszái mögé: több tucat #MaradjWoke feliratú póló volt a főhadiszálláson.

Nyitókép: Twitter-képernyőkép

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2022. november 23. 22:00
Nekünk ez már megvolt és megmarad. "Serkenj fel, kegyes nép, Mert most jó az hajnal, Aranyszál tollakkal, Repdes mint egy angyal. Ingó-bingó zöld fűszál, Szépen felöltözik, Liliom, rózsával, Meg is törülközik. Amennyi fűszál van A tarka mezőben, Annyi áldás szálljon Szent János fejére." (Nagyszalonta, Bihar vármegye - Kodály Zoltán)
Kybon
2022. november 23. 20:59
A WOKE csodálatos dolog! Ébredj fel, de fel ne ébredj...!
Backstab
2022. november 23. 20:51
Hasznalja el portorlonek
Lombi
2022. november 23. 17:56
Ott is vannak Noárnak befektetései? Ja, nem. Noár az itteni befektetése, ugyanazoknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!