Harckocsizó részeg Mikulások okoztak forgalmi káoszt Angliában

2022. december 27. 17:57

Több videó is készült az esetről.

2022. december 27. 17:57
null

Óriási felfordulás történt egy kis cornwalli faluban, amikor egy csapat Mikulás megpróbált áthajtani egy páncélozott csapatszállítóval, elakadt, ezzel pedig megrongált egy autót és elzárta az utat a helyiek és a turisták elől a város szépen feldíszített főutcán. Angarrack lakosai dühösek voltak a szokatlan esemény láttán – tájékoztatott a Cornwall Live.

Több videó is készült az esetről, amelyeken látszik, hogy a jelmezbe öltözött csoport tagjai hevesen gesztikulálnak egymásnak. A felvételen az is látható, hogy az egyik Télapó megpróbálja odébb rángatni az autót, amely mellett beszorult a lánctalpas jármű.

Egy hölgy így kommentálta az eseményt: „Hát ez eseménydús volt. Egy tank, igen, egy valódi katonai tank, amelyet több részeg Mikulás vezetett, akik megpróbáltak eljutni az angarracki kocsmába, de útközben elakadtak.”

Nyitókép: YouTube

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. december 27. 21:49
https://www.youtube.com/watch?v=Rqs58QGoQo4 A nyugati télapó.
Vakfolt
2022. december 27. 21:23
Úgy jártam, mint Szimba, sietni akartam, de feltartottak a majmok.
még fokozza
2022. december 27. 21:14
A részeg télapó https://www.youtube.com/watch?v=CFXvfNVqk04
SzabóGéza
2022. december 27. 18:58
Hát harckocsival káoszt okozni, könnyen lehet!!!!:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!