Sajtóértesülés: ugyanannak a cégnek a buszai balesetezhettek Szlovákiában és Budapesten is (VIDEÓ)

2023. május 17. 08:17

A cég tulajdonosa a nyomozás lezártáig nem nyilatkozik.

2023. május 17. 08:17
null

Az RTL Híradója úgy értesült, ugyanannak a ceglédi székhelyű cégnek a busza szenvedett hétfőn balesetet Szlovákiában, amelynek egy másik járműve a Széll Kálmán téren okozott balesetet a múlt pénteken, miután a sofőr rosszul lett.

A Szlovákiában szerencsétlenül járt utasok főként budapestiek és miskolciak voltak, akik egy ötnapos kirándulásra indultak Csehországba. A busztársaság a honlapja alapján tíz éve foglalkozik személyszállítással. Az RTL telefonon elérte a cég tulajdonosát, aki azt mondta, hogy Szlovákiában van, és a nyomozás lezártáig nem nyilatkozik.

A balesetben egy ember elhunyt, 23 utast még szlovák kórházakban kezelnek, míg 35-en már hazatértek. Közvetlen életveszélyben senki sincs.

Rosszul lett a sofőr, újra kellett éleszteni

A csatorna azt is megtudta, hogy ugyanennek a cégnek a busza

tarolt le öt autót és egy villanyoszlopot május 12-én a budapesti Széll Kálmán téren,

miután a sofőr rosszul lett.

A férfit a mentők a helyszínen újraélesztették, majd kórházba szállították. A baleset során más nem sérült meg  – hangzott el az összeállításban.

A vonatkozó videót alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

***

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon
2023. május 17. 09:01
RTL.... pffff....bulvárszar
kovlat
2023. május 17. 08:56
Az egyik esetben a sofőr rosszul lett. A másik esetben a kamion elévágott a busznak. "Az RTL Híradója úgy értesült, ugyanannak a ceglédi székhelyű cégnek a busza " De ha már itt tartunk, mindkét busz Mercedes gyártmányú. Erről nem kéne következtetést sugallni?
Szabó A. Imre
2023. május 17. 08:49
"balesetezhettek" ???
Farkasvölgyi
2023. május 17. 08:39
a komoly egészségügyi szűrést ,,elfelejtette" a cég...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!