Zelenszkij válaszolt a brit miniszternek, aki szerint „Ukrajna jól tenné, ha hálát tanúsítana”

2023. július 12. 22:13

Ben Wallace korábban azt is nyilatkozta Ukrajnának címezve: a nyugati szövetségesek „nem az Amazon házhozszállító szolgálat”.

2023. július 12. 22:13
ZELENSZKIJ, Volodimir

Volodimir Zelenszkij elnök kijelentette, hogy nem érti, hogyan tud Ukrajna még mindig háláját kifejezni Nagy-Britanniának és általában a Nyugatnak az orosz agresszió visszaverésében nyújtott segítségért. Az ukrán vezető így reagált Ben Wallace brit védelmi miniszter szavaira, aki szerint 

a nyugati szövetségesek „nem az Amazon házhozszállító szolgálat”, amikor fegyverszállításokról van szó.

„Nem értem a kérdést. Mindig is hálásak voltunk és mindig is azok vagyunk. Csak azt nem tudom, hogyan másképp kellene hálásnak lennünk. Reggel felkelhetünk és megköszönhetjük a miniszternek. Írja meg nekem, hogyan köszönjem meg, és én így fogom megköszönni” – válaszolta Zelenszkij egy vilniusi sajtótájékoztatón az Unian szerint.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. július 14. 18:02
Mikor lesz elege a világnak ebből a kártékony, USA csicska sorozat színészből?
Rodolfo
2023. július 14. 14:29
Prosztóból nem lesz suttyó, ezt már eddig mindenki tudta erről az adócsaló ki gennyről, ez már lényegtelen manapság. Bárcsak mindig úgy csinálnál ahogyan ezt kérik tőled , te követelőző Zselatinos f@sz-zongorista! Lassan a külalakod hasonlóvá válik mint Fidel Castro, Jasszer Arafat, vagy Pinochet-é.
Ehetős Odó
2023. július 14. 12:28
Még pimaszkodik is ez a kis zöld korcs.
Sulammit
2023. július 14. 11:15
Ezt a parasztot! Majd, ha nem kapsz semmit, megtanulod megköszönni, amit eddig kaptál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!