Lassan megszokott dolog Barcelonában az ilyen eset

2023. augusztus 10. 19:32

A Nyugat minden vélt vagy valós gazdagsága ellenére sem tudja pacifikálni a beáramló nincstelenek tömegeit.

2023. augusztus 10. 19:32
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Sajnos nem kivétel, hanem lassan megszokott dolog Barcelonában az ilyen és ehhez hasonló eset. A nyugat minden vélt vagy valós gazdagsága ellenére sem tudja pacifikálni a beáramló nincstelenek tömegeit; ám az egyetlen dolog ami a kereszténységből megmaradt, bűntudat és annak mesterséges gerjesztése, nem engedi, hogy akárcsak beszéljenek erről. 

Nekünk viszont nincs megtiltva, hogy feltegyük a kérdést: akarjuk ezt?! Egyébként kiváncsi vagyok, hogy Lakatos Márk, hasonlóan a nyugati éttermiségiekhez, a homokba dugja a fejét, és elkönyveli sajnálatos rendszerhibának az eseményt vagy észreveszi, hogy ami vele történt az a rendszer része. Erre csak ő tudna válaszolni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. augusztus 11. 00:03
"A Nyugat minden vélt vagy valós gazdagsága ellenére sem tudja pacifikálni a beáramló nincstelenek tömegeit." Nem ez a baj. Hanem az, hogy képtelen a határai megvédésére, sőt szándékosan telepíti be ezeket a tömegeket. Ezt a problémát egy Adolf kaliberű politikus fél-egy év alatt megoldaná. A határokat meg kellene védeni, fegyverrel és a már bejutottakat pedig deportálni erőszakkal. Csakhogy a jelenlegi nyugati kormányoknak mások a céljaik, nem a közérdek motiválja őket.
Zokni
2023. augusztus 10. 21:36
Szánalmas agyhalott! Amikor agyonverték azt a tanárembert, azt bezzeg a rasszizmusával magyarázza úgy-e? Na AZ viszont ENNEK a rendszernek a része.
macskusz-4
2023. augusztus 10. 20:44
Még lehet jó vége az esetnek, ha legalább 3 lopott táskával jön haza.Hajrá.
macskusz-4
2023. augusztus 10. 20:37
Holnspi hír: Lakatos Márk táskát lopott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!