Nem hiszi el, mit szolgáltak fel az utasoknak egy transzatlanti járaton

2023. augusztus 03. 06:05

Az utasok sem akarták elhinni, pedig az európai cég egész kreatívan kezelte a problémát.

2023. augusztus 03. 06:05

Az itthon is ismert KFC gyorsétteremláncból rendelt utasai számára fedélzeti ellátást a British Airways egy, a Bahamákról Londonba közlekedő járatára, vette észre az airportal.hu. A légiközlekedési szaklap beszámolója szerint a járatot az induló repülőtéren nem megfelelően hűtött ételekkel akarta ellátni a földi kiszolgálást végző cég, amelyet a járat személyzete – tartva a potenciális fertőzésveszélytől és ételmérgezéstől – nem vett át. A bökkenő az volt, hogy mire a bahamai cég friss, megfelelő minőségű ételt tudott volna biztosítani a Boeing 777-es utasai számára, a járatnak már órák óta a levegőben kellett volna tartózkodnia, hogy érdemi késés nélkül megérkezzen Londonba. 

A légitársaság ezért úgy döntött, nem vár ennyit, vészmegoldásként pedig a Kentucky Fried Chickentől rendeltek ételt. Persze ennyi embernek váratlanul az érintett étterem sem tudott bőséges ellátást biztosítani, így a transzatlanti járat utasai jóval kevesebbet fogyaszthattak útjuk során, mint általában – de legalább nem maradtak nagyon éhesek. 

A közösségi médiában megjelent képek alapján a személyzet igyekezett oldani a hangulatot, ami persze nem jelentett minden utas számára elégséges megoldást, hiszen a járat utasai fejenként mindössze egyetlen csirkefalatot kaptak. Az út több mint 8 órát vett igénybe, ám a gyors(éttermi) megoldásnak köszönhetően a British utasai csak egy órát késtek. 

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sagirdilsiz-2
2023. augusztus 03. 10:02
Hány perc után kell ezeket a termékeket leselejtezni az előállító étteremben, ha nem megy ki a pultról? Egy 8 órás út? Nagyon gáz.
zrx8
2023. augusztus 03. 08:28
Hadd szokják a britek a jövendő nukleáris jégkorszak élelmezési szintjét..
jevgenyij-viktorovics-prigozsin-2
2023. augusztus 03. 08:12
Az aeroflot járatain porcelánkészletből eszik a szürkemarhagulyást, kaviárt pezsgővel. Alapból.
Jack Reynor
2023. augusztus 03. 08:01
bréking nyúz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!