Élő adásban fogta meg a riporter fenekét, letartóztatták a román férfit Spanyolországban (videó)

2023. szeptember 13. 20:07

Szexuális zaklatás bűncselekményt követhetett el a 25 éves férfi.

2023. szeptember 13. 20:07

Isa Balado újságíró éppen Madridban tudósított azokról a boltosokról, akiket letartóztattak, mert megvertek egy tolvajt, aki ki akarta rabolni őket – írta meg a Euronews.

Éppen a stúdiónak szóló élő riport közepén volt, amikor egy férfi hátulról megközelítette, és megragadta a fenekét, miközben megkérdezte, hogy melyik műsornak dolgozik.

„Isa, bocsánat, hogy félbeszakítom, csak nem a fenekedhez nyúltak?” 

– kérdezte a stúdióban lévő kollégája.

Igen” – mondta Balado, aki a férfi felé fordult, és megkérdezte: „Bármennyire is meg akarja kérdezni, hogy melyik csatornának dolgozunk, tényleg meg kell fogdosnia a fenekemet?”.

A 25 éves román állampolgár először nevetett, és tagadta, hogy bármi rosszat tett volna, majd bocsánatot kért, és bámult rá, 

miközben a riporter könyörgött neki, hogy hagyja végezni a munkáját. 

A férfi ezután elment, de előtte azért még megpróbálta megtapogatni a riporternő fejét. A műsor producerei riasztották a madridi rendőrséget, akik letartóztatták a 25 éves román állampolgárt szexuális zaklatás lehetséges bűncselekménye miatt.

Az erről készült felvételt itt tekintheti meg:

 

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2023. szeptember 14. 10:21
Áhh! Csak a kihalás elméletet tesztelte.
pandalala
2023. szeptember 14. 07:23
- anatómiából 1-es - "megragadta" :-DD
MZperXXL
2023. szeptember 14. 02:47
Szóval a boltosok megverték a tolvajt, majd a boltosokat letartóztatta a rendőrség, a hülyére vert szabadlábon levő tolvaj meg a riporternőt meglátva újabb hülyeséget csinált. Jól raktam időrendbe az eseményeket?
5m007h 0p3ra70r
2023. szeptember 14. 01:37
>>>Kybon 2023. szeptember 13. 23:44 Itt valami nem stimmel! A csávó épp csak odateszi a kezét valahova hátra (nem markolássza azt a deszkadudort...), és utána bárgyún áll, mint egy statiszta.<<< Nézd meg, hogy amikor elmegy onnan - arrafelé ahonnan jött - hogyan imbolyog. Madridban egyébként rengeteg heroinista él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!