Morawiecki üzent Brüsszelnek: Nem habozunk kimondani, hogy STOP!

2023. szeptember 13. 22:36

„Amíg a PiS van hatalmon, minden fenyegetéstől megvédjük a lengyel vidéket” – hangoztatta a lengyel kormányfő.

2023. szeptember 13. 22:36
Prime Minister Mateusz Morawiecki - Press Conference In Poland

Már csak egy hónap van hátra a lengyelországi választásokig. Mateusz Morawiecki miniszterelnök nagyon aktív a közösségi térben: napjában több üzenetet is megoszt oldalain. 

Legutóbb is egy hangzatos üzenetet tett közzé, melyben leszögezte, hogy amíg

 „a PiS van hatalmon, addig minden fenyegetéstől megvédjük a lengyel vidéket”. 

Ezzel vélhetően az ukrán  gabonaexportra is utalt, melyet az EU meg akar könnyíteni nemcsak Lengyelországba, hanem más uniós tagállamokba is.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azzal folytatta, hogy  „mi – elődeinkkel ellentétben – nem habozunk azt mondani Brüsszelnek: »STOP«”. 

„Nem várjuk meg, hogy Berlin és Brüsszel tisztviselői megegyezzenek, amikor a lengyel érdekekről, a lengyel családok biztonságáról és a lengyel gazdák jövőjének védelméről van szó” – zárta gondolatait Morawiecki.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: AFP

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2023. szeptember 14. 07:18
Az, hogy az USA Tuskot akarja, biztos. Nem hiába engedte haza Brüssuel. A lenhyel lap az USA kezében olyan elökészített ász, mint a majdano ukrán lap, vagy a balkáni lap. Bármikor bedobva a háború kiterjesztését jelenti. Minden más vetítés. A lényegek, hogy a lengyelekkel kívánják lenyomni a németeket és kint tartani az oroszokat Európában. Európának nincs önálló politikája, azt a jenkik csinálják a legmagasabb, irányitó szinten.
pesszimista
2023. szeptember 14. 06:05
Az ÚNIÓ-s pénzről is az USÁ-ban döntenek A polákok semmit nem tanultak a történelmükből, amíg kormányváltás nem lesz náluk , nem kapják meg. Hiába nyaltak csontig az USA -nak.
rocktoberi-2
2023. szeptember 14. 05:58
A brüsszeli libsi USA csicskák a PIS-nek kampányolnak....
states-2
2023. szeptember 14. 05:55
A lelkesen háborúzó lengyelek azt kapják jutalmul a brüsszeli komcsiktól, amit mi büntetésül. Most már csak az a kérdés, hogy mikor esik le a tantusz a lengyeleknél, hogy hiába háborúznak lelkesen, amíg nemzeti, és nem globalista-komcsi kormány van hatalmon, marad a bünti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!