Süketek párbeszéde

2023. szeptember 20. 19:58

Az Egyesült Államok a Biden-adminisztráció irányítása alatt, egy totalitárius, zsarnoki rendszerré fajult.

2023. szeptember 20. 19:58
Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet

„Mióta ember az ember, a barlanglakótól a modern világpolgárig, akkor alakulnak ki konfliktusok törzsek, népek, országok között, amikor egyik sem akarja meghallani a másik érvelését, gondolkodását. Ezt hívják angolul irreconcilable conflictnek, azaz feloldhatatlan ellentétnek. Nos, pontosan egy ilyen helyzet alakult ki az orosz–ukrán háborút megelőzően a XXI. század elejétől napjainkig. Legfőképpen az amerikai fél részéről.

Szögezzük le végérvényesen: az orosz–ukrán proxy háborút az USA indukálta, szorgalmazza és fokozza. Hogy miért? Mert ez az érdeke. Örömkönnyeket hullatnak, hogy két keresztény európai nép ismét irtja egymást, míg az ő illegális migrációra épített keverttársadalom-mániájuk zavartalanul érvényesül a világ szinte minden táján.

Szisztematikus és kitartó karrierlépé­seit díjazván Joe Biden elnök 2021-ben kinevezte Antony Blinkent külügyminiszterré. A gyakran konfrontatív liberális külügyér hamar bebizonyította, hogy nem fog békés eszközökhöz nyúlni, amikor a mundér becsületéről van szó. Előszeretettel agitál, provokál, kavarja és osztja a kártyalapokat, ahová csak beteszi a lábát a világ bármely táján. Látókörének fókuszába pedig, Victoria Nuland örökségeként, hamar a kijevi ultraliberális, Nyugat-barát vezetés került.

Az elmúlt két év során az Egyesült Államok, lényegében a Biden-adminisztráció irányítása alatt, egy totalitárius, zsarnoki rendszerré fajult. Az igazságszolgáltatással, az államrendőrséggel (FBI) és a CIA alakulataival összejátszva folyamatosan ellehetetlenítik politikai ellenfeleiket, a demokrácia legfőbb játékszabályait is felrúgva. Ezt a cinikus és erőszakos ideológiai nyomulást tapasztalhatjuk David Pressman részéről hazánkban is, aki Blinken harcostársa.”

Nyitókép: SAUL LOEB

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2023. szeptember 21. 12:18
Üdítően bárdolatlanul szókimondó cikk
Claudius1
2023. szeptember 21. 07:47
Összedől az USA, csak a TRUMP mentheti meg faszkalap fideszjobbágyok.
Akitlosz
2023. szeptember 21. 01:06
Azt már az amerikaiak sem tudják, hogy ki irányítja az országot. Biztosan nem Biden. Valaki(k) szürke eminenciás(ok) a háttérből.
EX_Terminator
2023. szeptember 20. 22:42
NEM. És ha képtelen vagy felfogni erőltetni merészeled? HULLA VAGY ÉS NINCS TOVÁBB.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!