Megdöbbentő felvétel Nyugatról: izraeli zászlót égetnek Angliában a fiatalok (VIDEÓ)

2023. október 28. 18:16

„Nem fog nekik sikerülni! Sem most, sem soha!” – fogalamzott Pajor Tamás.

2023. október 28. 18:16

„Az alábbi, egészen friss videót egy haverom, N.Sz. küldte egy angliai városból az imént” – írta Instagram-oldalán szombaton Pajor Tamás.

Mint a zenész fogalmazott: „Tulajdonképpen nem igényel semmilyen kommentárt, de mégsem bírom megállni, hogy ne tegyek hozzá egy gondolatot: Dédapáinkat, nagyapáinkat és majdnem szüleimet is ugyanilyen alávaló, gyilkos, náci csőcselék grasszálása közepette hurcolták el a gázkamrákba, a lágerekbe a munkaszolgálatba. Minden holokauszt megemlékezésen azt szoktuk mondani: Ez ne történjen meg soha többé!”

„Úgy látszik nem mondtuk elég erőteljesen” – tette hozzá. Mint írta: „az itt zászlókat izraeli zászlót égető halálhörgő söpredék elvbarátai még ennél is konkrétabban újra hozzáláttak a »végső megoldáshoz«”.

Nem fog nekik sikerülni! Sem most, sem soha! Ám Jiszraél háj!”

– zárta sorait Pajor Tamás.

Mutatjuk az említett felvételt:

Nyitókép: Képkocka,/Instagram-videó

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuszkoranyi
2023. november 02. 00:20
Van egy népcsoport,akik 70 éve, időközönként,megtámadnak egy másik népcsoportot,csak azért,mert az a másik létezik. Ez a másik népcsoport,egy talpalatnyi földet se vett el tőlük,bár ők lopták azt, ellenben tízszeres áron megvette amit eladtak. Majd munkát és bért is adott nekik,amiért ebből a támadó népcsoportból sokan összeköltöztek velük,mert így mindenkinek jó volt. De azok akik nem költöztek össze velük,továbbra is gyűlölték őket amiért vannak,ezért tovább ölték őket. A másik népcsoport pedig védekezett és nyert,majd újra és újra így történt. Majd 70 év után megelégelték a folyamatos támadást,egy nagyobb támadást követően,és úgy döntöttek,hogy megpróbálják kiiktatni azokat,akik folyamatosan ölik őket és gyermekeiket azért,mert léteznek. A harcokban meghalt áldozatok,mindkét részről,melyik esetben nem haltak volna meg? Megoldás: Ha az a bizonyos népcsoport,nem akarja a másikat eltörölni,csak azért,mert az létezik.
levente-11
2023. október 30. 10:50
Itt izraeli zászlót égetnek, ott meg palesztin gyerekeket. Gondolkodom, hogy melyik eset miatt háborodjak fel jobban. (Csak költői kérdés volt.)
Kormánypárti2
2023. október 29. 19:11
"fiatalok" Jó ez a szinonima, bárkikre használható bármilyen megkülönböztetési vád nélkül. A "fiatalok" ölnek nyugdíjasokat, a "fiatalok" rabolnak, a "fiatalok" törnek át erőszakosan a határon, stb.....
MaBaker
2023. október 29. 00:11
Végső megoldásozik itt ez a fasz amikor a haverjai épp 2 millió embert irtanak ki akiknek a FELE gyerek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!