„Putyinnak fogalma sincs, hogy áll a háború, mindenki hazudik neki” – állítja az ukrán hírszerzés

2023. október 19. 17:20

A szóvivő szerint, ha lett volna, aki elmondja az igazat Putyinnak, nem indított volna háborút Ukrajna ellen.

2023. október 19. 17:20

Andrij Jusov, az ukrán katonai hírszerzés szóvivője a Kyiv Postnak adott interjúban arról beszélt, Vlagyimir Putyin meg van győződve róla, hogy minden a tervek szerint halad az ukrajnai háborúban, mivel a körülötte lévők hazudnak neki. 

A szóvivő szerint a pozíciójával, sőt, akár az életével játszik, aki szembesíti az orosz elnököt a valódi helyzettel. Hozzáteszi, ha lett volna valaki, aki valós információkat közöl Putyinnal, nem indított volna teljes körű inváziót, de már 2014-ben sem támadta volna meg Ukrajnát.

A Kyiv Post rövid videóinterjúja itt tekinthető meg:

***

Nyitókép: AFP/Sergei GUNEYEV

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. november 09. 22:39
>>>Andrij Jusov, az ukrán katonai hírszerzés szóvivője a Kyiv Postnak adott interjúban arról beszélt, Vlagyimir Putyin meg van győződve róla, hogy minden a tervek szerint halad<<< Tehát az ukránok szerint Európa megszállásáról az Oslo Lisszabon Róma háromszögben - ahogy ők azt az elejétől fogva állítják - Putyin úgy véli jól halad, mert ezt hitetik el vele. 🤨🤔
Kacorka
2023. október 21. 09:13
Pedig elég lenne csak az interneten az ukrik híreit olvasni és lassan rájönne,hogy már az Uralnal van az orosz- ukrán front...
lajajakab11
2023. október 20. 17:33
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT! Körönként METILES VODKA GRÁTISZ! külön kérésre polóniumos KAVIÁR extra! csak az ostobábbak írjanak vissza ide!
jooeee
2023. október 20. 07:40
Ezt a marhaságot csak egy korlátolt elméjű bírja összehozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!