„Ami egykor imahely volt, most a terrorizmus otthona” – újabb mecsetben fedeztek fel fegyverraktárt az izraeli erők

2023. november 22. 22:51

Az imahely alatti pince még egy labort is rejtett.

2023. november 22. 22:51

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) nemrég egy olyan videót osztottak meg az X-közösségi oldalukon, amelyen egy újabb olyan mecset látható, amelyet a Hamász terroristái fegyverraktárként használtak. Sőt, mint kiderült, még laboratórium is működött az imahely falai között.

A posztban arra is kitértek, hogy több tucat aknavetőt, robbanófejes rakétákat, termobarikus fegyvereket, RPG-ket és egy alagútaknát is találtak az épületben.

Mint fogalmaztak, 

a szent helyeket, például a mecseteket, nem szabad a terrorizmus fedezékéül használni”.

A bejegyzés végén kijelentették, hogy „ami egykor imahely volt, most a terrorizmus otthona”.

A vonatkozó felvételt alább tekinthetik meg:

***

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2023. november 23. 10:16
"egonsamu nov. 22. 23:02 Ha Gázában végeztek átnézhetnék a közel 2500 iszlám mecsetet Germanisztánban is. Mert a németek nem merik..." Jajaja: • https://tinyurl.com/yoawjk6z /A mecsetek valójában katonai támaszpontok • https://tinyurl.com/ymp4a2nb /"harcolni-foguk-ha-egy-allam-a-sajat-teruleten-megakadalyozza-az-iszlam-terjedeset" • https://tinyurl.com/yl6vart5/mit-fognak-tenni-a-muzulmanok-ha-mar-eleg-erosek-lesznek (egy muzulmán jogtudós előadásában) • https://tinyurl.com/yn66gkz8 /kutatasi-eredmeny-10%-“igaz-hivo”-kepes-megvaltoztatni-a-teljes-tarsadalmat
iimre
2023. november 23. 10:11
"Ami egykor imahely volt, most a terrorizmus otthona" Jajaja: • https://tinyurl.com/yoawjk6z /A mecsetek valójában katonai támaszpontok • https://tinyurl.com/ymp4a2nb /"harcolni-foguk-ha-egy-allam-a-sajat-teruleten-megakadalyozza-az-iszlam-terjedeset" • https://tinyurl.com/yl6vart5/mit-fognak-tenni-a-muzulmanok-ha-mar-eleg-erosek-lesznek (egy muzulmán jogtudós előadásában) • https://tinyurl.com/yn66gkz8 /kutatasi-eredmeny-10%-“igaz-hivo”-kepes-megvaltoztatni-a-teljes-tarsadalmat
MaBaker
2023. november 23. 09:09
Felőlem a római pápa seggében is találhatnak palesztin fegyvereket, akkor sem hiszem el egy szavukat sem a zsidóknak.
lendvaiildiko
2023. november 23. 05:13
Van-e a német, francia, svéd és holland hadseregnek alagút felderítő technikája, alagút felderítő betanított eb osztaga?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!