Erre volt szüksége a liberális San Franciscónak: a kínai elnök érkezésére kipucolják a zombi várost

2023. november 12. 19:31

Egyik napról a másikra eltűntek a hajléktalanok az utcákról.

2023. november 12. 19:31

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, Hszi Csin-Ping kínai elnök is San Franciscóba látogathat az Ázsiai-csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) csúcstalálkozóra, amelynek ideje alatt Joe Biden amerikai elnökkel is fog tárgyalni.

Ezt is ajánljuk a témában

A csúcstalálkozó, és a külföldi delegációk érkezésének örömére végre kitakarították a több techcég központjának is otthont adó liberális nagyvárost. San Francisco az elmúlt pár év alatt egy valóságos drogtanyává vált, a tudatmódosító szerek és a rengeteg hajléktalan miatt gyakorlatilag élhetetlen lett. A hatóságok eddig nem sokat tettek a helyzet rendezésének érdekében, most, az APEC csúcstalálkozó közeledtével viszont szinte teljesen megújult a város látképe. Az utcákról eltűntek a hajléktalanok, a központ felé vezető utcákban pedig magas, fekete kerítéseket állítottak fel a közbiztonság érdekében. 

Ezt is ajánljuk a témában

„San Francisco megoldotta a hajléktalan-válság problémáját. Mindehhez csak egy diktátor látogatására volt szükség” 

– olvasható az End Wokeness X bejegyzésében, amelyben jól látható, hogyan tűntek el egyik napról a másikra a hajléktalanok sátrai a város utcáiról. 

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 13. 14:05
Hová lettek a valaha nagy ipari és nem ipari városok? Ki törődik az ott lakókkal? Ez a nagy amerikai álom?
anonymtalan2
2023. november 13. 11:10
Szánalmas!
nempolitizalok-0
2023. november 13. 09:05
Kínai elnök: Hoztunk több millió dollárt segélyre, de látjuk, szerencsére sikerült maguknak is megoldani, így nincs segélyre szükség.
szintetikus
2023. november 13. 08:47
Lángszóróval jobb lett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!