Tusknak le kéne igazolnia Hadházyt meg Varjut!

2023. december 27. 13:10

Minden a legnagyobb européer rendben tehát Lengyelországban, ahol az ottani Zana József, azaz Donald Tusk átvette a hatalmat.

2023. december 27. 13:10
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Mozgástér blog

„Nem kell finnyáskodni! Innen a kelet-közép-európai térségből is lehet jó szakembereket verbuválni speciális rendbontásokra, nem kell ide Antifa, ha közmédia-elfoglalásról van szó. Tusk meg is hirdethetné a profession.hu-n.

Most, hogy a Reuters, a Telegraph meg a BBC is simogató módon számolt be a botrányos lengyel médiafoglalásról, lassan elkezdhetünk mi, magyarok is büszkék lenni, hogy ebben is megint élen jártunk. Újbeszél nyelven valahogy úgy hangzik a nettó diktatórikus fellépés, hogy »a lengyel médiareform szükségességét erősítendő, muszáj volt verőlegényekkel elfoglaltatni a közmédiát, hiszen az előző kurzus azt aljas propagandacélokra használta«. Haladjanak tovább, nincs itt semmi látnivaló, ahogy Frank Drebin hadnagy is kérte a járókelőket a Csupasz pisztolyban, miközben éppen szanaszét robbant mögötte a teljes kóceráj.

Minden a legnagyobb européer rendben tehát Lengyelországban, ahol az ottani Zana József, azaz Donald Tusk átvette a hatalmat. A kölcsönös brüsszeli dörgölőzések és puncsolások fel fogják gyorsítani az uniós lengyel pénzek hazahozatalát, de a fene se gondolta, hogy ez akkora mellényt ad a Polgári Platformnak, hogy meg mernek csinálni egy akkora skandalumot, aminek, ha csak a töredéke Budapesten történne, akkor már ránkhívták volna az ENSZ-csapatokat, a svájci gárdát és Dredd bírót. Az, hogy a felsorolt »mértékadó« nemzetközi médiumok ilyen mosdató jelleggel számolnak be a történésekről, előrevetíti, hogy nemhogy jogállamisági eljárás nem lesz Tuskék ellen kezdeményezve, de még egy ártatlan Jourová-szemöldökszőr sem lesz felhúzódva. Kettős mérce á la európai elit.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: BEATA ZAWRZEL / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 27. 18:52
HA A JOBBOLDAL rúg ki újságirókat és tölti fel helyüket a saját embereivel (legtöbbször gerinctelen hirhamsitókkal), az rendben van, de ha a másik oldal mond fel ezeknek a jobboldali hirhamisitóknak, akkor az elfogadhatatlan. Orbánseggnyaló trollok, miért kettős a mércétek?
Tommaso
2023. december 27. 18:50
Amióta Tusk kormányt alakitott, sőt már a sikertelen PiSis kormányalakitás óta, folyamatosan megy a mocskolása, rágalmazása. A jobboldaliak már csak ilyenek.
Tommaso
2023. december 27. 18:49
Vége a Kacsinszki-rezsimnek… Képtelenek emelt fővel távozni…A jobboldaliak már csak ilyenek.
Lajoss
2023. december 27. 16:52
Képtelenek emelt fővel távozni…Kriszti,szomorú… Vége a Kacsinszki-rezsimnek…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!