Több mint 50 földrengés rázta meg Japánt az év első napján

2024. január 01. 12:57

Már Észak-Korea is cunamiriasztást adott ki a keleti partvidékére.

2024. január 01. 12:57

Több mint 50 földrengés rázta meg Japánt hétfőn az ország meteorológiai ügynökségének adatai szerint – írja a SkyNews. A mérések szerint a rengések 7,6 és 3,1 közötti erősségűek voltak. A Japán Meteorológiai Hivatal az Isikava prefektúrában található Noko félszigeten történt földmozgás után

cunamiriadót adott ki a tengerpart mentén fekvő Isikava, Niigata és Tojama prefektúrákra.

A rengések teljes listáját ide kattintva tekintheti meg.


Észak-Korea cunami-riasztást adott ki a keleti partvidékre

Észak-Korea szökőárriadót rendelt el az ország keleti partvidékére – jelentette a Yonhap hírügynökség. A dél-koreai hírügynökség szerint akár 2,08 méteres hullámok is elérhetik a partokat.

Dél-Korea keleti partvidékén ma reggel már 45 centiméteres cunamit regisztráltak a Japánt sújtó hatalmas földrengés nyomán – közölte az ország meteorológiai hivatala.

Az alábbi térkép mutatja azokat a területeket, ahol szökőárriadót rendeltek el. A piros vonal a „figyelmeztetést”, a sárga a „készenlétet”, a kék pedig azt jelzi, hogy hol jeleztek már cunamit.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YUSUKE FUKUHARA / YOMIURI SHIMBUN / AFP

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
törölt felhasználó
2024. január 01. 13:50 Szerkesztve
Az EMF fegyverek és a globális HAARP rendszer csodákra képes. Képes az emberi test természetes elektromágneses működését felborítani, fertőző betegségek tüneteit előidézni, ami "világjárványok" kihirdetéséhez vezethet. Bárhol képesek hőhullámokat, lehűléseket (lásd "klímahiszti"), extrém csapadékot vagy éppen aszályt, tornádó rendszereket támasztani, földrengéseket kirobbantani. Egyesek azt mondják, hogy a ruandai népirtásban is benne voltak. A két etnikumot egymás ellen uszították, majd pont akkor köröztek ott az USA gépei is a fejük fölött, amitől az emberek teljesen megvadultak. Vagy amikor Irakban a Nemzeti Múzeum előtt ételosztást szerveztek, és a kis edénykéikkel békésen várakozó tömeg hirtelen kifordult magából és feldúlta a múzeumot... https://www.civilianintelligencenetwork.ca/2022/09/04/genocide-by-radio-waves-in-rwanda-iraq/ Ukrajnában meg éppen most visítoznak "madárinfluenzát". Vagy 100 darab békésen telelő hattyú pusztult el egyszerre egy rejtélyes kór miatt.
szintetikus
2024. január 01. 13:49
Kár, hogy nem Oroszországot rázta meg, még egy kicsit nagyobb. Mondjuk Moszkvát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!