Az „ukrán népet ünnepelni” érkezett Kijevbe Von der Leyen

2024. február 24. 09:42

„Szilárdan kiállunk Ukrajna mellett, amíg az ország teljesen szabad nem lesz” – írta bejegyzésében az Európai Bizottság elnöke.

2024. február 24. 09:42

Ursula von der leyen a háború kitörésének második évfordulóján, Giorgia Meloni, Justin Trudeau és Alexander De Croo társaságában utazott az ukrán fővárosba, hogy kifejezze szolidaritását az ukránok két éve tartó fegyveres ellenállása mellett. Az Európai Bizottság elnöke hivatalos közösségi oldalán osztott meg egy fényképet, amely arról tanúskodik, hogy a politikus már Kijevben tartózkodik. 

„Kijevben az Ukrajna elleni orosz háború 2. évfordulója alkalmából. És hogy megünnepeljük az ukrán nép rendkívüli ellenálló képességét. Szilárdan kiállunk Ukrajna mellett, jobban, mint valaha. Pénzügyileg, gazdaságilag, katonailag és erkölcsileg. Amíg az ország teljesen szabad nem lesz” – írta bejegyzésében von der Leyen. 

Nyitókép: X

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2024. február 25. 08:27
Remélem, ott döglik és élve már nem jut haza ez a vén tojó!
darling
2024. február 24. 22:59
Micsoda aljas, kétszínű trükk folyik! Van de Lejjebb -- egyszerűen öltözve, kiszáll a vagonból -- és álszent módon "megemlékezik"! Miről? Az ő általuk finanszírozott háborúról, amit nem akarnak befejezni! Az utolsó ukránig...harcolni! Pokoli viselkedés, embertelenség! Közben ukrán emberek/ katonák halnak meg miattuk, értük! Csupa ócska, felszínes, látványvilág, hazug kommunikálás! LE KELL VÁLTANI EZEKET AZ ALAKOKAT! ELKÜLDENI ŐKET -- sajnos, a bámyába nem tudjuk --, de legalább az EU, EURÓPA vezetői posztjairól! HAMAROSAN RAJTUK LESZ A SOR! És véget kell vetni az öldöklésnek, az emberi életek tönkretételének a globalista pénzügyi körök és hadiipari mogulok érdekében történő életek feláldozásának! Tárgyalóasztalhoz kell ülni!
bagira002
2024. február 24. 22:47
Több millió menekültet özvegyeket árvákat gyereküket sirató szülőket kérdezzék mit ünnepelnek.
bagira002
2024. február 24. 22:45
Szerelme karjai közé fut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!