Folytatódik a Mátrix?

2011. január 24. 08:38

A hamarosan Budapesten forgató Keanu Reeves Londonban, diákok előtt elmondta, hogy a Wachowski-testvérek tervezik a Mátrix negyedik és ötödik részét. Állítólag már a történetet is tudják, mivel leadták a folytatások pár oldalas cselekményvázlatát.

2011. január 24. 08:38

Megvalósulhat a Mátrix negyedik és ötödik része - írta meg egy olvasói levélre hivatkozva az AintItCoolNews. Ezt az információt maga Keanu Reeves árulta el egy londoni iskolában, ahol válaszolt is a diákok kérdéseire. Beszélt arról a 27 roninról, akikről nemsokára Budapesten kezd el forgatni, valamint a Bill és Ted-sorozat tervezett harmadik epizódját is szóba hozta.

A Mátrix-filmekre vonatkozó kérdésre Reeves azt válaszolta: találkozott a trilógiát rendező Wachowski-fivérekkel, akik elmondták, hogy elkészítették a Mátrix további két részének pár oldalas cselekményvázlatát, mely alapján a stúdiók dönthetnek, megvalósulhat-e a folytatás. Reeves elmondása szerint a rendezők még James Cameronnal is összefutottak azügyben, hogy a 3D-s filmezés előnyeiről és hátrányairól beszélgessenek vele.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civilina
2011. január 25. 14:02
Számomra is az első rész volt nagyon ütős! A 2. és 3. részt inkább a képi hangulat és a szereplők miatt szoktam újranézni.
Claypool
2011. január 24. 22:44
A sztori jó volt. Aki nem értette a második és harmadik részt ,az kritizálta. Egy sci-fi filmnél mióta hátrány a látvány? A vége pedig zseniális volt. Ezt elrontani felelőtlenség lenne.
Übermayer
2011. január 24. 11:13
végülis Larry átoperáltatta magát vagy csak tervezte?
WonderCsabo
2011. január 24. 08:59
Nem kéne... Egy kultfilmet ne romboljanak tovább, a 2-3 rész is eléggé színvonaltalan volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!