A legjobb magyar borcímkét keresik

2012. augusztus 04. 12:44

A design és a bor egymásra találása, valamint a fiatal magyar borászok vizuális megjelenésének és eladhatóságának javítása érdekében írtak ki pályázatot, melyen a legjobb magyar boros címkét keresik.

2012. augusztus 04. 12:44

A design és a bor egymásra találása, valamint a fiatal magyar borászok vizuális megjelenésének és eladhatóságának javítása érdekében írtak ki pályázatot, melyen a legjobb magyar boros címkét keresik. A fiatal grafikus tervezőket az értékes díjak mellett az is motiválhatja, hogy a verseny során borászokat is megismerhetnek, így felmerülhet a későbbi közös munka lehetősége – olvasható a hybridart.hu honlapon.

Az első fordulóban a pályamunka mellett portfóliót, szakmai önéletrajzot és a jelentkezési lapot is le kell adni 2012. augusztus 25-ig. A győztes egymillió, a második helyezett 300 ezer forintot vihet haza. A közönségdíjas 250 ezer forintot kap majd, a 3-10. helyezetteket pedig 50 ezer forintot munkadíjban részesítik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!